Vasvári Vivien őszintén válaszolt azt őt kritizáló kommentelőknek. A Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárja kijelentette, büszke a műmelleire, amik férjének is rendkívül tetszenek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivit szépészeti beavatkozásai miatt egyes kritizálók torzszülöttekhez hasonlítják közösségi oldalán. A modell-üzletasszony azonban kiáll magáért és visszaszól azoknak, akik sértegetik őt az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A Borsnak Vivi elmondta:

Mindig is nyíltan vállaltam, hogy három szépészeti beavatkozáson estem át: a fülemet, a számat és melleimet csináltattam meg. Nem torzítom el a vonásaimat olyan anyagokkal, mint a botox, soha nem is vetemednék ilyesmire. Rendszeresen járok kozmetikai kezelésekre, ezek bárki számára elérhetőek, természetes anyagokból álló beavatkozások.

Hozzátette:

Senkinek nem akarok megfelelni, ha valaki ostoba, azzal nem tudok mit kezdeni. Jogunk van a saját testünkkel azt tenni, amit akarunk. A fülemet már kiskoromban meg akarta csináltatni anyukám. Sportolóként kevésbé nőttek a melleim, közben pedig két gyermekem is lett. Minden nő, aki gyereket szül, tudja, bizony ez meglátszik a kebleinken. Miért ne érezhetném magam jobban nőként? A férjemnek is rendkívül tetszenek a műmel­leim, nincs ebben semmi, amit szégyellni kellene. Fontos lenne, ha egymás bántása nélkül, mindenki szabadon, negatív kommentek nélkül dönthetne a teste felett

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bors

Fotók és címlapi kép: Instagram

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Érdekes. sportolás közben nem telítődik a mell szilikonnal? Kár, hogy az olimpián nincs műmellnövelő szám.
Ez tényleg ilyen hülye vagy minket néz annak?
Yoda69
Hat a szajon meg lehetne mit igazitani.
Eladott Ország
Amikor még sportoló voltál nem futotta mellimplantátumra.
verőce21
@Eladott Ország: "...többszörös országos bajnok és magyar válogatott síkfutó..." - akkor szelet fogott volna, most szelet vet...
simmering73
Most hogy nem sportolsz, csak úgy nő a szilikontól. Ennek a spinének is csak azért van eggyel több agytekervénye, mint a csirkének, hogy ne szarjon az udvar közepére.
Eladott Ország
@verőce21: Sajnos tehetségét nem tudta kibontakoztatni, mert a 2008-as pekingi olimpia előtt karrierjét egy sérülés derékba törte, így más módon kellett helyezkednie. Lényeg az, hogy több százezres plasztikai műtétre valószínűleg nem tellett volna.
verőce21
@Eladott Ország: "...több százezres plasztikai műtétre valószínűleg nem tellett volna." - Mese. De mint sportolónak nem is volt erre még szüksége...
Eladott Ország
@verőce21: Valóban mint sportolónak nem szükséges plasztikai műtét, csak miután felverte a pénz, azóta foglalkozik magával és babráltatja magát unalmában. Lehet, hogy egy tüzes csődör után vágyik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.