Mostantól bárki vásárolhat magának „Evelin” feliratú karkötőt vagy Győző-medált: árverezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző  ékszereit.

Elárverezik Gáspár Győző ékszervagyonát: ezeket a különlegességeket veheti meg magának

A Romantic frontemberének otthonában 2017 áprilisában tartottak házkutatást, amikor készpénzt, ékszereket és autókat is lefoglaltak a NAV munkatársai. Mint korábban megírtuk, a showman ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt indult nyomozás, többek között azzal vádolták Győzikét, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. Bár Győző levélben többször kérte a hatóságot, hogy szolgáltassák vissza a családi ékszereket – nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket –, az árveréssel valószínűleg keresztet vethet az értékeire.

Valóban, ezek a mi ékszereink, de mást most nem kívánok mondani

– mondta szűkszavúan Győző, amikor afelől érdeklődtünk, valóban a Gáspár-ékszereket kínálja-e eladásra a NAV.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: TV2m Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
More, leanykonyult, konyec ..." frontember " leszel a cellában, az orális sarokban !!!
szegfue
Ha azt tudod, hogy az ékszerek a családodé, akkor azt is tudnod kellene, hogy az adó is a tiéd, amit nem fizettél be... ehhez nem kell atomtudósnak lenni... Ha pedig nem lenne "jogos" a kirótt adó, azt már réges-régen be kellett volna bizonyitanod. Egyébként árverés előtt bármikor kifizetheted az összes tartozásodat, ez lenne a legegyszerübb, visszakapnád az ékszereket. Viszont, ha árverezik, akkor nem biztos, hogy elég lesz a tartozásra, tehát még mindig tartozni fogsz és ékszerek sincsenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.