Házi őrizetbe kerül B. László, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak.

Kiengedik a börtönböl a VV Fanni megölésével gyanúsított férfit

A Budai Központi Kerületi Bíróság végzését 2019. június 12-én a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék megváltoztatta, ugyanis úgy ítélte meg, hogy

az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvének szem előtt tartása mellett a bűnügyi felügyelet az eljárás jelenlegi szakaszában már elegendő, de szükséges eszköz is a kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok biztosításához.

A törvényszék előírta azt is, hogy a gyanúsított a határozatban megjelölt lakást csak külön engedéllyel hagyhatja el, és ennek betartását a gyanúsított mozgását nyomkövető eszközzel kell ellenőrizni.

VV Fanni 2017. november 20-a körül tűnt el, és bár a hatóságok szerint már nincs életben, holtteste azóta sem került elő.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nem tudom, hogy bűnös-e az illető de az biztos, hogy bizonyítás nélkül hurcolták meg ami megkérdőjelezi a bírói itéletet.
ittott
lehet, hogy lukra futottak? volt már ilyen.
maci0427
@Csizmás Kond: -- Beismerte , hogy ő vitte le mint egy zsákot a lakásából az utcára és rakta be a kocsijába , elvitte valahová és átadta valakiknek ! Hogy akkor már halott volt vagy élt még ? Tagad a pali ! Akkor bűnös ? Tudhat valamit ? Kérdéses ???
Csizmás Kond
@maci0427: ...nemtudom, de a gyilkosság ha nincs bizonyítva azért nem zárhatják be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.