A MÉDIA FELVESZI A VERSENYT A KOTMÁNNYAL D. Nagy Lajosnak fiatalon többször is meggyűlt a baja a rendőrökkel. D. Nagy Lajos, a Bikini együttes frontembere karrierjét 1978-ban kezdte, amikor 1978-ban megalapította első bandáját, a Rolls Frakciót. Ekkor volt 28 esztendős. Előtte gépésztechnikusként dolgozott Székesfehérváron. Rockegyüttese gyorsan nagy népszerűségre tett szert, ám ez nem mindenkinek tetszett, ugyanis dalszövegeikkel rengeteg alkalommal kritizálták az akkori rendszert. Emiatt a népszerű zenésznek több alkalommal is meggyűlt a baja a rendőrökkel.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mesélje maga is

na ez már a Kertész-i megváltozott emlékezet határait túllépi

Mikor lassan 17éve Kertész megírta azt a bizonyos „rendszerváltás katarzisában megváltozott emlékezet” korkép-kórkép-ét, még biztosan nem gondolhatta, hogy a gengszterváltás 30. évfordulója ürügyén beindult hazugság-cunami – élen ártunk és qurmányunk un. emlékezetpolitikájával – a tudomásom szerint nem létező Richter-skálájuk tetejét is kinyomná.
A derék „D. Nagy Lajos, a Bikini együttes frontembere ” mindkét kategóriában nagyot alkotott.
Az egyik emléke még csak a 90-esek gyöngyszeme: „dalszövegeikkel rengeteg alkalommal kritizálták az akkori rendszert. Emiatt a népszerű zenésznek több alkalommal is meggyűlt a baja a rendőrökkel.”. Ami vetekszik Zsóti nagy cimbijének történetével, akit szintén üldözött a rendőrség; ja hogy tartásdíj meg nem fizetés miatt az részletkérdés!!!
Azonban a másik meséje már megüti az Orbán-i mértéket is: „Később külföldre küldték, útlevelet és vízumot is adtak neki. Úgy vélte, annak örültek volna a legjobban, ha sosem tért volna vissza Magyarországra. ”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Belegondútam és azt kell mondjam, hogy az utóbbira is volt már példa,. A derék Martonyi Janóka mesélte mikor a BM-ben megtalálták az úti-jelentéseit (már az is izgi, hogy a 60-as években ő képviselte nyugaton a magyar ifjúságot), hogy kellett!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.