Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki – közölte a rendőrség.

Gyilkosság Érden – egy 60 éves nő az áldozat

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatásában azt írta: a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta.

A 60 éves nő halálával összefüggésben a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint felmerült az idegenkezűség gyanúja.

A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben elfogatóparancsot bocsátottak ki Fekete Ferenc István érdi lakos ellen, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. A 60 éves férfi a nyomozók adatai szerint az NHC 676 forgalmi rendszámú, Renault Scenic típusú, világoskék színű személygépkocsit használja – írták a police.hu-n, ahol a férfiről és a járművéről is fotót tettek közzé.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Egy nap alatt ennyi gyilkossági hír?! Szigorúbban kellene büntetni az élet elleni bűncselekményeket, mert lassan már a legkisebb vita is öldökléshez vezet!
lusta
Hát ez hogy lehet. Gyilkolásznak itt vígan és vidáman, holott itt két héten belül rendnek és fegyelemnek kellett volna lennie és még csak nem is migráncsok az elkövetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.