Az eperszezonnak lassan vége, de senki se csüggedjen: a nyári kedvencek java még hátravan, most éppen a zamatos cseresznye beérésének örülhetünk. A cseresznyés kevert sütemény és a clafoutis, vagyis a franciák híres tejes pitéje ilyenkor kihagyhatatlan, de persze csak úgy magában eleszegetni sem utolsó a ropogós, pirosló szemeket. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy nem csak […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.