A bűncselekménnyel egy testvérpárt gyanúsít a rendőrség. Elfogták őket.

Agyonverték az áldozatuk, majd megpróbálták felgyújtani

Őrizetbe vettek két férfit, akik a gyanú szerint megöltek egy embert szombat este Dánszentmiklóson – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.

A közleményben azt írták, a rendőrségre vasárnap érkezett bejelentés, miszerint egy férfi holttestét találták meg Dánszentmiklóson. A férfi halálát a helyszíni szemle alapján idegenkezűség okozta. A rendőrség elfogta a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves testvérét.

A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított szombat este egy ingatlanban szóváltást követően bántalmazta a sértettet, megkötözte és eszméletlen állapotban hagyta az ingatlan területén. Másnap a sértett már élettelen testét megpróbálták felgyújtani, majd ismét hátrahagyták – írták. Hozzátették, a gyanúsított 44 éves testvére jelen volt a bántalmazáskor.

A rendőrség a negyvenéves férfit emberölés, testvérét pedig emberöléssel kapcsolatos eljárás során megvalósított bűnpártolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd indítványozták letartóztatásukat.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
És mindez a "szórakozás" rovatban.
Gratulálok!
Jozefina
@Dr plágium: pont ez jutott az eszembe. Úgy látszik van akit szórakoztat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.