Rosszindulatú hozzászólók támadják a közösségi oldalon Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fiát, a 11 éves Norbikát.

Norbika egy év alatt 12 kilogrammot fogyott (az előtte, utána képet ITT nézheti meg). A rengeteg edzésnek és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően kockahasa lett, most emiatt támadják sokan.

Nem tudom és nem is akarom eltiltani őket az internettől. Az ő korukban természetes, hogy ott tartják a kapcsolatot a barátaikkal. Inkább mindig elmagyarázom nekik, hogy a sikeres és jó embereket mindig támadják. Ráadásul, mivel ők ismert emberek gyerekei, így fokozottan igaz ez rájuk. Persze, sajnálom a fiamat, majd megszakad a szívem, amikor szomorúan jön oda hozzam, majd azt kérdi: anya, miért bántanak és támadnak? Mondtam neki, nem szabad visszatámadni, el kell engedni a kritikákat. Szülőként az a feladatom, hogy ilyenkor megvédjem és mellette álljak

– mondta el a Blikknek Réka.

Hozzátette:

Mindig vannak kritikusok, de szerencsére azért sokkal több a gratuláló, támogató hozzászólás. Vannak, akik elismerik, milyen nagy dolog, amit Norbika elért. Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: YouTube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Igazat adok az egyik kommentelőnek! A Réka és Norbi nekünk "papolnak" az elhizásról, az egészséges étkezésről, a mozgásról, u.akkor hagyták, hogy a fiuk kimondottan kövér legyen... tényleg a szülők a hibásak ebben. Na meg nem igazán kellene állandóan posztolni a gyerekekről... megkérdezték 1x is, hogy kirakhatom a fotóidat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.