A mai napon láthatjuk utoljára Böbe szerepében a színésznőt a tévéképernyőkön. A Jóban Rosszban egy hosszú időszakot jelentett Cseke Katinka életében, de most saját döntése alapján ott hagyja a stábot.

Nagyon furcsán érzi magát a Jóban Rosszban távozó színésznője

Nagyon furcsán érzem magam, azt hittem könnyebb lesz ez a dolog, mert végül is én döntöttem így

– mondta a TV2-nek a könnyeivel küszködő színésznő, miközben a kollégáitól búcsúzkodott, akikkel nagyon elmélyült a kapcsolata a hosszú, együtt töltött évek során.

Katinka 2008-ban jelent meg elsőként Böbe szerepében, amikor Orsi és Szabi társaságában megérkeztek Csillagkútra, azóta a sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét láthattuk alakításában.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
óóó...nemsokára visszakönyörgi magát...kell a píz...
Shikari
Abban a fosban meghatározó karakternek lenni mióta karrier?
Szeparepa2
@Shikari: Hát incifini picikét magasabb nívón van az a fos, mint a szarjátok fost című intellektuális csoda az embertelenklubbon... Rékasi ide vagy oda, egyszerűen szégyenek szégyene nullák nullája, a színészi illetve minden egyéb művészi szakma megcsúfolása sárba tiprása... Emez legalább, bár sajnos a műfaj ugyanaz nyilván, fel tud mutatni néhány VALÓDI művészt, pl Gesztesi, Liptai stb és maga Katinka is köztük volt eddig... A Jóban rosszban is igénytelen szemét szappanopera, de fényévekkel van a Barátok közt fölött, így egészen nyugodtan és büszkén és méltán illesztheti be egy színművész a karrier portfólíójába... Túl büszke nyilván nem lehet rá, mondhatni szakmai mélypont, de legalább nem szégyen, mint a zsarátnok szöszt, amit csak szégyellni lehet. Utána lehet nézni, hány művész tette be a CV-jébe, amióta megy az az agytompító irtózat...
Shikari
@Szeparepa2: Azt hiszem, nincs mivel vitáznom! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.