Meg­hök­kentő, a vá­lasz­tó­kat meg­ke­rülő, sőt dur­ván be­csapó kü­lön­alku le­he­tő­sé­gé­ről ér­te­sült a V4NA hír­ügy­nök­ség. Esze­rint az Eu­ró­pai Nép­párt az eddig har­sá­nyan fa­vo­ri­zált Weber he­lyett leg­na­gyobb po­li­ti­kai el­len­fe­lét, a szo­ci­a­lis­ták csúcs­je­lölt­jét, Tim­mer­manst tá­mo­gatná. A választói akaratot semmibe vevő lépésért cserében az EU Parlament politikai értelemben súlytalan elnöki posztját kaphatná meg. Az Európai Néppárt ezzel az elvtelen különalkuval próbálná kimenteni a csatatérről a nyilvánvalóan elbukott Webert. Az Európai Néppárt a maga 24 százalékával még mindig a legnagyobb frakciót adja az EU parlamentben, ahhoz viszont már nincs ereje, hogy csúcsjelöltjét az Európai Bizottság elnöki posztjára ültesse. Egy munkavacsorán, a kiszivárgó hírek szerint a választók akaratát durván semmibe vevő, akár az Európai Néppárt teljes politikai arcvesztését jelentő elvtelen különalku lehetőségét vázolták fel. Eszerint, amennyiben Weber...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@bencemacska: V4NA habony árpi, vagyis orbán közpénzen fenntartott, londonban angol és magyar nyelven fake newst terjesztő "hírügynöksége".
Sz@rni rá mit írnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
www.valaszonline.hu/2019/04/09/v4na-habony-london-nemzetkozi-hirugynokseg/
Itt van v4na hírügynökség adata.Elmehetsz durbincs,megint tövig szoptad magad.Gyagyás.Vége.
tudode
Ez a cikk már lerágott csont!
.
Majd június 17-én dől el, hogy az EP megszavazza-e az összeesküvők akaratát, figyelembe véve 200 millió EU állampolgár akaratát, kitéve az EU magát annak, hogy a következő választáskor a választók fütyülnek a közepükbe!
tulipan
@durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, TE narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula ! Te meg folyton lecsigázod azt a lógyanyés szádst ? valahányszor csak-lehúznak ? Még méltatlankodsz ? Te kula?
tulipan
@durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te zsíragyú, idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, undoreító zombi! Oszt' nehogy véletlenül, tükör elé tévedj má'
papa.49
V4na.= fütyisz akkor hagyjátok ott a néppártot ...
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ..több nyelven megjelenő,csak az idegennyelvet ismerő fideszeseknek
a drogporos fehérorrú fidesz Joker-től! Biztos forrás az IQ20 alattiaknak! Ki ismerheti az EU-ban!
Kit érdekelhet az EU-ban?...ja a fideszt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.