Nagyszabású táborozási program indul a Magyar Vöröskereszt és az MNB támogatásával A Magyar Vöröskereszt kiemelt feladatának tekinti a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek segítését. A Magyar Nemzeti Bank 2016 óta támogatja hazánk legnagyobb humanitárius szervezetének nyári programját, amelynek köszönhetően idén is több mint ezer gyermek várja a nyarat és a táborozás élményét. A Magyar Vöröskereszt […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Dicséretes az, hogy ezer gyermek, nem csak ŐFÉLESÉGE álma válik valóra, de mi van a többi több száz ezer gyermekkel, akik ingyenges, vagy 50%-os étkezési kedvezményre szorultak, mivel a szüleik nem a 230.000 ruppót keresők körébe tartozik!!!
.
Lássuk csak:
.
www.mszoe.hu/index.php?oldal=archivum.php&id=389
.
"""Statisztikai adatok szerint tanévenként 1,2 millió a tanuló kb. 72 százaléka(860 000 fő) veszi igénybe a napi egyszeri (!) étkeztetést. Ebből kb. 720 000 tanuló részesült 100%-os vagy 50%-os kedvezményes étkeztetésben."""
.
A FURA URAKBÓL álló állam "csak" annyival terhelte meg a "nehezen dolgozó" szülőket, hogy nyakukba rakták a 400 óra rabszolgaizét, és elvettek az aggódó szülőktől ÖT NAP SZABIT!
.
Mindezt a családok évében, amelyet 2020-ban a családok költségvetése sunyin követ KISTESÓ gyártásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.