Hofi Géza felesége, Ildikó ma is úgy beszél a férjéről, mintha élne a humorista.

Ma lenne 83 éves a másfél évtizede elhunyt Hofi Géza. A nevettető özvegyét, Ildikót a Bors kereste meg, aki arról mesélt, a mai napig úgy lép be a lakásba, mintha Géza várná otthon, így szóba se jöhet, hogy más férfi költözzön a szívébe.

„Tizenhét év alatt számos udvarlóm akadt, már vagy nyolcszor biztosan férjhez me­hettem volna, de ezekből soha semmit nem vettem észre. Mindig mondtam, sietek haza Gézához! Sokszor a mai napig úgy lépek be a lakásba, mintha ő várna rám. Olyan elementáris hatással volt rám férfiként, hogy nem tudom elveszíteni”

– mondta a lapnak Hofi Géza özvegye. Szerelmük kialakulásáról is mesélt, mely szerint egy véletlen telefonhívásnak köszönheti, hogy megismerkedtek.

„Egy félrement telefonhívásnak köszönhetően ismertem meg. Hofi Géza vagyok, és Kovácsnét keresem. Én hirtelen felvisítottam, aki ismer, az tudja, hogy nálam az nem egy halk pillanat. Harminc percet beszélgettünk, miközben neki is megvolt az élete, és nekem is a saját családi életem.

Meghívott az előadására, hatalmas szervezést igényelt, de elmentem. Elképesztő jelenléttel bírt, és olyan magas volt. Vittem neki virágot, ő pedig meginvitált a bárba, ahol mindössze harminc percre volt szükségem, hogy végletesen beleszeressek” – mondta.

Címlapkép: YouTube/Nemes János

(borsonline.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Miért is adná ? Normális gondolkodás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Egy igaz asszony. Sajnos özvegy asszony...
Clavigo
@Shikari: Szerintem,,Tőled undorodna,,,mint ahogyan kenyéradó fitymaszos Gazdáidtól is..
csak úgy....
@Clavigo: Ezért is küldtem neki a "figyelmeztetöt" ,nem ám kiesik a pikszisböl fideszéknél,és még koldus botra jutna...
Hofitól a "balta arcú apó" tipikus @Shikari:
vacsi
"Tizenhét év alatt számos udvarlóm akadt, már vagy nyolcszor biztosan férjhez me­hettem volna, de ezekből soha semmit nem vettem észre"
Akkor honnan tudja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.