Egy szó, mint a száz a Pókember: Idegenben egy jó kis film lett, aminek hatalmas szíve van. Természetesen vannak benne hibák, de kárpótol Minket Holland és Gyllenhaal fantasztikus párosa. A látványra szintén nem lehet panasz, egy-két gyermeteg poént leszámítva a humora is teljesen rendben van. A szinkron elég jól sikerült, de én így is azt javaslom, hogy mindenki a feliratos verzióra váltson jegyet, mivel úgy lehet teljesen kiélvezni a színészi játékot. Ami még nagyon fontos, hogy senki se pattanjon fel a film végén, mivel két igazán jó stáblistás jelenetet kapunk, ami arra enged következtetni, hogy az MCU negyedik fázisa egy kicsit más lesz, mint az előző három.

Feltöltő: movieaddicts
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Pókembernek lőttek, az egész világ tudja ki ő, a következő hat filmben nem is lesz benne!. MJ és May néni súlytalan lett. Nick Fury meg skrull? Miért? Mit csinál eddig az űrben? Nem úgy volt hogy Marvel kapitány segít nekik, a skrulloknak, bolygót találni ?!?!?
Akkor most mégse jók a skrullok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.