Komoly életmódváltáson van túl Radics Gigi. Így sikerült elérnie jelenlegi álomalakját.

Radics Gigi végre elárulta titkát

Életmódváltással és kőkemény edzéssel érte el csodás alakját Radics Gigi. Az énekesnő most elárulta Instagram-követőinek, hogy minek is köszönheti új testét:

„Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot ,tésztát, krumplit, kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik? ... de igen! Rengeteg féle dolgot eszem, sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs, stb...stb... Csak azért osztottam ezt most meg veletek, mert sokan kérdeztétek tőlem, hogy milyen trükk kell ahhoz, hogy szálkásodjunk, fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérjebevitel, vízfogyasztás). Nincs kifogás,hogy most 'nincs időm járni'. Ha akarunk valamit, azt elérjük, csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze, nem baj, ha van egy szuper edző is a háznál !!!!”

– írja posztjában az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok szép estét nektek!!! ️ Engedjétek meg,hogy még egy fotót posztoljak ugyanabból a fotósorozatból,amit már posztoltam! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent,hogy nem eszem: cukrot,tésztát,krumplit,kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik? ... de igen! Rengeteg féle dolgot eszem sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs stb...stb... Csak azért osztottam ezt most meg veletek mert sokan kérdeztétek tőlem,hogy milyen trükk kell ahoz,hogy szálkásodjunk fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérje bevitel, víz fogyasztás) Nincs kifogás,hogy most “nincs időm járni” Ha akarunk valamit azt elérjük csak tennünk kell érte bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál !!!! Köszönöm @peter_barat ,hogy napról napra motiválsz.!!! #training #gym #motivation #happysundayeveryone #happygirl #healthylifestyle #lovemylife #bepositive #loveyourself #beconfident #keyofhappyness #insideofyou #photoby @rt.tamas

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Főként a labormunka ))))))))))))))))))))
namihami
A kép hosszas szemlélése után se tudom eldönteni, hogy ez élő ember vagy csak kihozták a panoptikumból?
A viaszfigura lenne a két rossz közül a jobb választás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.