Hosszú betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja, Ambrus Zoltán. A szomorú hírt a zenekar a közösségi oldalán tudatta. A Mokka műsorvezetői ma reggel utolérték az együttesből Sipos Pétert, aki telefonon nyilatkozott zenésztársuk elvesztéséről.

Megszólalt Sipos Péter zenésztársa haláláról – gyászol az Irigy Hónaljmirigy

„Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéten keresztül próbálták menteni, volt, hogy jobban volt, aztán sajnos megint műteni kellett, megint, és egyszercsak bekövetkezett ez a tragédia."

Az énekes hozzátette: nem tud pontos diagnózist mondani, csak hogy egy hosszabb lefolyású dologról van szó, amit nem tudtak meggyógyítani. Péter azt is elárulta, hogy utoljára 3-4 nappal ezelőtt volt benn Ambrus Zoltánnál a kórházban. Akkor a zenész két műtét között volt éppen, kicsit jobban is érezte magát, de még mindig veszélyes volt a helyzet.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Szegény Zoli. Sosem gyógyult fel a balesete után, hiába akarták a fiúk maguk között tartani.
Nyugodjon békében.
simmering73
Nagy kár érte. Nagyon szerettem. Őszinte részvétem.
Cicamama55
Nagyon kedvelem az együttes minden tagját. Példa értékű volt, ahogy egyben tartották a csapatot, segítették beteg társukat! Nyugodjon békében! Őszinte részvétem a családjának és az együttes tagjainak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.