Rubint Réka megfogadta, hogy soha többet nem utazik fapados járattal, mert nagyon csalódott.

Réka ezt a ciprusi reptéren történt incidens után döntötte el – írta meg a 24.hu.

Schobert Norbi és családja épp Cipruson nyaralt, mert Rubint Réka ott tartotta alakreform táborát. A hazaúton viszont történt egy kis gond, ugyanis legkisebb gyereküket, Zalánt nem akarták felengedni a repülőre, mert tele volt a gép.

Miután leadták a poggyászaikat és becsekkoltak, a felszállásnál szóltak nekik, hogy a 8 éves fiú már nem fér fel a gépre, így döntsék el, ő marad-e le a gépről vagy valamelyik szülő. Végül Norbiék egyik fotóriporter barátja ajánlotta fel, hogy inkább egy másik géppel elmegy Bécsbe, majd onnan Budapestre, hogy a család ne legyen szétszakítva.

Az eset után a légitársaság is reagált – szerintük a földi kiszolgáló partnerük hibázott, ugyanis nem tagadhatták volna meg egy 8 éves kisfiú beszállását.

A történtek után Rubint Réka a Tv2 reggeli műsorában mesélt bővebben az esetről:

Az az isteni szerencse, hogy ez nem az én utasaim, tehát nem a táborozóim valamelyikére vonatkozott. Minket érintett, és ott azon döntés előtt álltunk, hogy ott marad az egész család: Norbi, Lara, Norbika, én és Zalán... Egyszerűen nem tudtuk, hogy mitévők legyünk...

Rubint Réka azt mondta, ha az alakformáló táborának valamelyik résztvevője került volna abba a helyzetbe, még kínosabb lett volna az egész történet számukra. A jövőben, hogy elkerülje az ilyesfajta helyzeteket, soha többet nem viszi fapados járattal a táborozóit.

Az biztos, hogy én az életben többet fapados járattal nem fogok utazni, inkább elmegyek Bécsbe. Nekem nagyon sok külföldi táborom volt már, mindig nagy és komoly légitársaságokkal utaztunk és ez ezután is így lesz. Egészen biztos, hogy én, amikor legközelebb 100 – 200 emberrel utazok, még egyszer ilyen helyzetnek a lehetőségét sem fogom megengedni. Mert hangsúlyozom még egyszer, hogy ha ez az egyik táborozómmal történik, akkor még kellemetlenebb, hiszen akkor azt mondom, hogy ott maradok én, mert nem engedhetem ezt meg magamnak a nevem miatt

- mondta határozottan Rubint Réka.

Forrás: 24.hu, Blikk

Címlapi kép: Tv2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kit érdekel a hátasló nyavalygása ???
advocat
Lehet nem szeretni, de egyébként igaza van. Viszont kis hazánkat a nagyobb légitársaságok közül sok elkerüli. Lufthansa és egyebek. Marad a szemét fapados, amikor még a helyért is küzdeni kell, hogy egyáltalán utazhassak, és mindezt annyiért mint az "öregek", csak 6-8 felé rejtik a költségeket. Szerintem. Mert van csomagár, italár (vagyonért), mert a gépre nem vihetsz italt, és még a fene tudja miért. De ez az olcsóbb, a nép meg elhiszi. És a várostól 10 kilométerekkel messzebb teszik le a gépet. Csak Londonban egy vagyon bejutni valami fapados reptérről. De ehhez nem értek, csak hallottam.
advocat
@rhys: Ideggyógyászatban jártas szakorvos látott már? És miért is zsidó? Szóval orvost!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.