A jövő héten két előterjesztés is kerül a kabinet asztalára az újabb költségekről. Még tovább nőhetnek az Operaház felújításának költségei, ami még évekig zárva maradhat, írja a hvg.hu. A számla 2013-ban még nem érte el a 20 milliárd forintot. Két év múlva az összeg már közel 28 milliárdnál járt, 2018-ra a 30 milliárdot is meghaladja. És úgy tűnik, újabb milliárdok szükségesek a projekthez

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha azt hitted, hogy van olyan amiből Orbánék nem lopnának, akkor nem érted a rendszerük lényegét! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Business as usual

ha azt hitted, hogy van olyan amiből nem tudnak, vagy csak nincs pofájuk lopni, akkor nagyon félreismerted Orbánt és bandáját

Nem hiszem, hogy akadna ember, aki ne tudná hosszasan sorolni Őfenesége kiemelt beruházásai – az az igazság, hogy ebben valóban igazán egyértelmű az indítatása, hisz nem volt ez másképp a létezőben sem, mégha a lopás nem is volt ennyire nyilvánvaló – sorsát: kezdve a stadionoktól, a úszó -VB-n át az elvetélt olimpiára még most is ömlő milliárdokig.
A Népszava adta hírül, hogy a derék origo.hu-s publicista - a derék Ókovács Szilveszter, nem csak Tatjána nénjének jammeról nagy sikerrel - is beállhat ebbe a sorba, is.
Még nem vagyunk az Operaház felújítás végén, de a bizonytalan, de biztosan késő határidő és a durván legalább háromszoros költség már biztos.
RonaGyuri
@Commenter: nos ahogy a Nemzetinél is lázszik az orbáni kultúra csak vattaként közönségvonzó! =))
Commenter
@RonaGyuri: A Nemzetiben minden második jegyet repijegyként osztogattak. Ledöbbentett amikor a kormányablakokban megláttam a sokoldalas, Nemzetit reklámozó kiadványt ami ingyenes a több órát várakozó ügyfelek számára. Ezek a havonta kiadott vastag füzetek is sok pénzbe kerülhetnek. Elég adminisztrátor nincs a kormányhivatalokban, Nemzetit reklámozó kiadvány van. Senki nem olvasta, senki nem vitte..
Commenter
@RonaGyuri: már rég otthagyta őket minden zeneszerető ember, ahogy színházszerető ember is a Nemzetit. Kóristákból szólisták, ritkaságnak nevezett nézhetetlenül szcenírozott operák, egy két híresebb énekes mutatóba, hazánk pár megkopott nemzetközi hírű, ám a fidesznél jól menő tagja (Miklósa,Rost, Kiss B) akik nekik korban, alkatilag nem hozzájuk illő szerepeket alakítottak. Ókovács is olyan mint az orvosi egyetemet végzett médiásztár: elvégezte a ZAK-ot-de minek? Hír Tv-ben nem kellett énekelnie, súgógépről felolvasott, operaénekesként egy miskolci fesztiválon nem szerepelt túl jól. Egyetlen pozitívum: a Billy Elliott miatt nem hagyta zsarolni magát a Porgy és Bess körüli rasszista hercehurca is érthetetlen. Akkor most minden énekes aki mondjuk Pillangót vagy Carment alakít írja alá hogy lélekben japánnak vagy romának érzi magát?
papa.49
Ez is csak EGY KIFIZETŐ HELY LETT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.