Ritkán látott pillanatokkal szembesülhettek a nézők az ATV keddi Egyenes Beszéd című műsorában. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt kedd este Berki Krisztián. Mint ismert, Berki nem sokkal korábban mindenkit meglepett, amikor ingben és nadrágban, a medencéből kisétálva bejelentette, hogy indul a főpolgármester-választáson. Rónai Egon ennek kapcsán invitálta meg a műsorába, hogy mindenki tisztább képet kapjon arról, valóban komolyan gondolja-e az indulást Berki Krisztián, illetve milyen tervei vannak arra az esetre, ha megválasztanák.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@karma1: Nem tudok MÁR! az ilyenen szórakozni- eddig is idegesitett, a magamutogató celebek ajnározása- mert még ha valamit letettek volna az asztalra, de némelyik ráadásul olyan sötét, hogy a tyúkom okosabb nála- mert benne élek, és csak elszomorit, hogy hova jutottunk az elmult tiz egynehány év alatt. " s a sirt, hol nemzet süllyed el, népek veszik körül, és az emberek szemében gyászkönny ül". És biztosan igazad van, lesz aki puzsérra, berkire- meg még nem tudom kinek támad majd kedve indulni- szavaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy újabb eklatáns példa arra, hogy nálunk nincs antiszemitizmus!!!
ja és ha már itt tartunk:
Ez már szinte nullánál is kisebb tolerancia

a derék m1 már a legócskább antiszemita frázisok cizellálásával sem marad adós

A kormányzati propaganda portál egy un. határon-túli pribékkel beszélgetnek, aki lelkesen beszél arról, hogy szerte a nagyvilágban – na ja jó-pénzért miért is ne – micsoda matyarkodók akadnak. Ennek során arra is kitér, hogy Izraelben is akadnak csoportjaik.
Ezek kapcsán tudta kifejteni, hogy ezek „nem a II. VH után történteken rugóznak”, hanem „azzal fogalakoznak, hogy milyen nagyszerű volt magyarnak lenni!”!
Még örülhet az ember, hogy azt – ha mondjuk a tényleges időt elhazudva – legalább elismeri, hogy történtek dolgok, amik nem éppen pozitív emléket hagytak! =))
reagens
Láttam a müsort. Berki azon rágott be, hogy szembesítették vele, semmiféle prograja nincs. Mikor erről faggatta Rónai elviharzott. Rónai ezután őszintén és hosszan kacagott. Nem volt se magyarkodós sem holokausztos példálózás. Ez egyszerű primitívség nagyképűséggél ötvözve.
RonaGyuri
@reagens: egy kicsit szelektív a hallásod: "mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló"
reagens
@RonaGyuri: Berki hivatkozott a fradis múltjára többször is. A sport csapatok emlíféséből ilyen következtetést levonni érdekes. Ezután ezt a két klubbot tilos lesz említeni, mert a te érzékenységed zavarja? Nem az a probléma hogy Berki bunkó volt? Én láttam a riportot.
RonaGyuri
@reagens: a te mást akarok érteni relativizálásod egy szerűen baromság, Egon soha sem volt MTK-s sportoló!!! =))
reagens
@RonaGyuri: Drukkert említett Berki. Te az alapján osztályozol ki kinek drukkol? Így is lehet de nem ez volt a baj Berkivel. Persze aki nem akarja érteni az csak a saját koncepcióját látja.
Nessy
@reagens: Nem tudom éveid számát, nincs is hozzá közöm, de anno az MTK "bece neve" Libások volt. A két klub között évtizedekig megvolt ez a "különbség". Hogy ma is meg van e, nem tudom.
colibri
Fővárosiak! Ilyen főpolgiról álmodtatok? Ez kell nektek? Jónéhány kilóméterre eső kisvárosból azt gondolom, hogy NEM! Ha eddig még nem bukott a berki, akkor épp ideje, hogy nagyot zakóztassátok ezt a bunkó péniszt.
kolnidre
Nem csodálkoznék,ha a közeljövőben felmerülne főpolgármester jelöltnek még néhány igazi magyar neve.Ime:Budaházi,Nagy Feró,Bayer Zsolt vagy akár a százhalombattai rém.
reagens
@Nessy: Berki sport klubokra vonatkozó megjegyzésébő a magyarkodásig de főleg a holokausztig eljutni rasszizmus ízű gusztustalanság.
RonaGyuri
@reagens: ja persze beteges érzékenység!!!
Ahogy Soros kiplakátolása, Orbán orr-simogatásai, hogy a derék magyar (i)gazságszolgáltatás ítélete is, mikor a "te rohadt zsidó megdöglesz " ordítozása közben késelés is csak garázdaság!!! =))
Nessy
@reagens: beszélt Rónai a holokausztról? Nem. Nekem egyébként mindegy, mert Berkit e nélkül is egy nagyképű, unintelligens ripacsnak tartom. Magán véleményem, amihez ma még jogom van!
reagens
@RonaGyuri: Akkor aki zsidó az automatikusan kapjon minden bírálat alól felmentést. Mert ha egy zsidót megszólnak az már antiszemitizmus. Ha ezt kikérik egyesek maguknak az pedig magyarkodás. Értem már a lényeget.
reagens
@Nessy: Gyuri emlegetett antiszemitizmust. Neki a debreceni páros kolbászról is ez jut eszébe.
Berki pedig egy nagyképű, alkalmatlan tahó, akinek egy értelmes mondata sincs.
Eriksson
Szerintem azzal, hogy Berki már az összes média összes csatornáján jelen van, máris elkezdte költeni a kampányra szánt százmilliót. Nem kell ezt másként felfogni. Rónainál nem volt semmilyen nézeteltérés, csupán egy frappáns befejezése a riportnak. Lehet találgatni, hogy mi is történt, mint a medencés videó esetében.
Erre mondják, hogy
Ügyes!
Máris bekerült az országos köztudatba, mint főpolgármester jelölt.
Aki Én
@Eriksson: Szerintem Berki azért annyira nem lehet buta, hogy ezt akár ő maga komolyan gondolja. A köztudatba pedig már régen bekerült, ezért is tartom totál esélytelennek. De mondom, szerintem ezt senki nem gondolja komolyan.
Eriksson
@Aki Én: Ésszerű amit mondasz, de ne felejtsd el, hogy mint celebnek, nagyon sok követője van. S nem utolsósorban kell a reklám, hogy ne kerüljön ki a köztudatból.
Hogy komolyan gondolja-e amit mond? Ki tudja. Bár lehet benne valami, különben nem ölnének bele annyi pénzt a támogatói.
RonaGyuri
@reagens: te szaros ócska antiszemita tróger vagy ezért gondolkodsz - már emennyire ez gondolkodás és nem ócska vagdalkozás - így!!=))
reagens
@RonaGyuri: Berki dicstelen szereplésétől eljutni addig, hogy antiszemita vagyok igazi logikai teljesítmény. Mindenki antiszemita aki az antiszemitázó szerencsétlenre rá mer szólni. Nem ez volt a Berki interjú lényege, de te csak erre tudsz gondolni. Nincs neked valami fóbiád mindennel kapcsolatban ami nem zsidó?
karma1
@reagens: Bocs, totalisan teves lajk volt. Egyebkent a szemelyeskedest es hitbeli hovatartozast az MTK szurkolotaborahoz valo tartozast berki nyogte be - na meg azt is, hogy Ronai a masodik feleseget koptatja... Ennek a vasalthereju idiotanak csak egy kattintasaba kerult volna, hogy a Wikipediaba belenezzen, es megtudja, hogy Ronainak 5 gyermeke van az eddig elso es egyetlen felesegetol. Maris mukodteti berki az osszes, fide$$-re jellemzo karaktergyilkossagot: mindegy, mivel ragalmazunk, csak jo huzos legyen!
Mikozben az idiotaja meg sajat magaval szemben sem volt kovetkezetes: kozolte, hogy a Fradinal is es a Vacnal is "csak" ugynokkent dolgozott. Mire Ronai megjegyezte, hogy mindket csapatot csodbe vitte, mire berki azt mondta, hogy Vacot nem, mert sosem volt ott tag, viszont berki megjegyezte, hogy o egy sikeres ugynok! Ronainak erre le kellett volna csapnia, mert igazolhatoan NEM volt jo ugynok - a ket csapat outana eppen ezert kerult csodbe. Mellebeszelt abban is, mikor Ronai megkerdezte, hogy van-e valamilyen elozetes gyakorlata vezetes-ugyben (tobbek kozott erre sem tudott valaszolni).
berkibol sut az unintelligencia, a megtestesult bunkosag, aminek csak egy kis resze a nyilt antiszemitizmus (senki sem beszelt holokausztrol!), meg egy joadag onteltseg.
colibri
@Eriksson: 09:28 Te így látod, mások másként. Fideszes bevált szokás a tengernyi pénz herdálása, berki nagyon jól illeszkedik ebbe a közegbe. ... aztán költheti a százmilliókat, remélem ősszel a választáson nagyon pofára esik...
Eriksson
@colibri: Megérkeztünk az örök témához. Tényleg nem lehet úgy beszélni bármiről, hogy szóba ne kerülne a Fidesz?
Egyelőre részükről meg van a főpolgármester jelölt, s jót röhögcsélnek az ilyen-olyan, viccesnél is viccesebb erőlködéseken.
Amúgy meg nekem mindegy. Nem vagyok Berki rajongó és 200 km-re lakom Budapesttől.
colibri
@Eriksson: Sajnos, sem Berkit sem a posztért való indulását nem tudom függetleníteni a fidesztől! Nagyon valószínű, hogy a kormánypárt újjnyi vastagon benne van a választások előtt hirtelen felbukkanó kamupártok, (ön)jelőltek aktivizálódásában! Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem Berkit és én is 200 km-re élek a fővárostól!
reagens
@karma1: Ronagyuri emlegetett antiszemitizmust. Itt annyi történt, hogy egy alkamalan, nagy szájú paprikajancsi kiviharzott. Berkivel kapcsolatban nem az antiszemitizmus, a fideszt kell említeni hanem a teljes alkalmatlanságot. Ennek a bohócnak lövése nincs a vezetésről. Egy nulla.
karma1
@reagens: Azzal egyutt szerintem azzal a megjegyzesevel siman antiszemita volt berki, hogy MTK szurkolonak minositette Ronait. MIndegy. A berki egy ontelt paprikajancsi, es tuti, hogy a fidesz szarnyai alol kandikal ki. Destruktiv egy part a fidesz - akar kormanyon, akar ellenzekben voltak, csak rombolni tudnak...:o(( Nem logna ki a sorbol berki sem...
Eriksson
@colibri: Egyelőre semmi bizonyíték nincs rá. Kár prejudikálni, attól könnyen zavarba jöhet az ember később.
karma1
@Eriksson: Eleg egy kis jozan paraszti esz, nem kell ide eloitelet! Ha valaki IGAZAN le akarja valtani tarlost, akkor az nem akar vele egyutt dolgozni meg legalabb egy evig! Ez a szerencsetlen alulmuvelt berki elszolta magat: ha tarlostol akarna atvenni az ugyeket, akkor az csak ugy tortenne, ahogy tarlos eddig is kezelte a problemakat! Hat nem az kell, hanem egy teljesen uj szemlelet. A problemak adottak: 2-es metro, felszini kozuti munkak, (4-6-os villamos palyajanak evenkenti feltorese), a Liget kiirtasa, es meg jo nehany alapveto problema. Nem kell ehhez a tarlos: mindenrol dokumentacioknak, jegyzokonyveknek es foleg referenseknek kell lennie, hisz a fopolgi csak koordinalni tudja a kerdeseket, a reszleteket igazan csak a megbizottak ismerik. Es persze a 23 keruleti polgi. Inkabb oveluk kellene leulnie, nem tarlossal. Ebbol is latszik, hogy berkinek egy millimeter onallo gondolata sincs, programja meg vegkepp - ezt o is bevallotta.
Colibri meg mar csak ellesz ezzel az "eloiteletevel" - mint ahogy en is...:o))))
Eriksson
@colibri: Jól összeszedett írás, innen-onnan. Namármost. Akik bizonytalanok lennének Berkivel kapcsolatban, azokat esetleg elriaszthatja az előélete. Akik kedvelik, úgyis rá fognak szavazni. Dili-bulinak mindenesetre jó, a normális ember ettől függetlenül úgyis arra szavaz akire akar.
Lehet, hogy ez az írás is a kampány része. Gyanúsan sokat foglalkoznak vele.
reagens
@karma1: Rónai is említette, de Berki is, hogy a Fradinál ténykedett. Láthatóan kedveli a klubot. Most azért mert nem az MTK t szereti és ezt szóvá is teszi le kell antiszemitázni? Agyrém.
Se fidesz, se zsidó, se Soros, de Putyin nem kell ide felemlegetni. Ez egy buta tök aki gazdag és csinálja a műsort. Embernek is vezetőnek is senki. Már most többet beszéltünk az ostobáról, mint amennyit az egész ember érdemel.
nezelodo
Nincs még elég félkegyelmű a politikában, és már csak ez a paprikajancsi hiányzik a nyakunkról?
Eriksson
@karma1: Szerintem nem kell ennyi mindent belemagyarázni. Ez nem egy egyszemélyes projekt, mindenről a közgyűlés dönt. Aztán a főpolgi vagy aláírja a tervezetet, vagy újratárgyalják.
kereső
Előrebocsájtom, hogy nem láttam. Nem nézek politikai-és hirműsorokat.Azt viszont meg kell állapitsam, hogy milyen jó téma is ez- egy hiú, egoista ripacs viszi a primet- magyarországi celeb na. Addig se azzal foglakozik a hülye magyar- meg nem is jut el hozzá, hogy Magyarország 2020 évi költségvetésében a kiherélt MTA kevesebb pénből fog gazdálkodni, mint a labdarúgóakadémiák. És lőn sötétség. És sirj Hunnia!
RonaGyuri
@kereső: jogos a felvetés:

Mi is volt Palkovics legnagyobb gondja a kutatással?

A nepszava.hu mai vezető írásában a 2020-as költségvetés két területét hasonlította össze

A „Többet költenek a sportakadémiákra Orbánék, mint a tudományosra” című írásban sorolják a számokat, amik igen jól jellemzik az Orbán-i rezsim prioritásait. A számok elgondolkodtatóak, de az igazi lenyűgöző az a megállapítás, hogy: „míg az alapkutatásokra ls a Műszaki fejlesztésekre jövőre összesen 129,1 milliárdos támogatást szánnak … a költségvetésből közvetlenül sport- és szabadidős tevékenységek támogatására 2020-ban már 320,9 milliárd forint közpénz jut”!!!
S akkor – mint arra a cikk is kitér – méh nem is tettünk említést arról a tényről, hogy csak úgy sorjáznak a milliárdok „a társasági adó (tao) sportcélú felajánlásaiból” is!
karma1
@kereső: Ezt az adast speciel erdemes megnezni, - rendkivul jol szorakoztam azon, hogy berki mekkora bunko... Es persze jo felkeszulni abbol is, hogyha olyan hulye a magyar, hogy mar harmadszor is hagyta magat megvezetni, akkor berkinek is lehetnek eselyei... Vagyis erdemes megtudni, mekkora bunko is bekerulhet a politikaba - eleg megtalalni a kello segget, amit nyalva fidesz hivokent akar politikus is lehet...:o((((
kereső
@karma1: Nem tudok MÁR! az ilyenen szórakozni- eddig is idegesitett, a magamutogató celebek ajnározása- mert még ha valamit letettek volna az asztalra, de némelyik ráadásul olyan sötét, hogy a tyúkom okosabb nála- mert benne élek, és csak elszomorit, hogy hova jutottunk az elmult tiz egynehány év alatt. " s a sirt, hol nemzet süllyed el, népek veszik körül, és az emberek szemében gyászkönny ül". És biztosan igazad van, lesz aki puzsérra, berkire- meg még nem tudom kinek támad majd kedve indulni- szavaz.
kereső
@RonaGyuri: és majd csak úgy sorjáznak az eu-s milliárdok, amire szerintem már megvannak a kiszemelt "innovációs" vállalkozások, akik megnyerik a pályázatokat. Hiszen köztudott hogy az Eu követkető költségvetési ciklusában a prioritás az innováció-és kutatás -é lesz. És ezek a pénzek egyenlőre függetlenek az Európai kutatási alapból elnyehető pénzektől- amelyekre a kutatók közvetlenül, kutatási témákkal pályázhatnak. Bár volt rá példa, hogy az igy elnyert pénzeket is visszatartotta az orbán kormány.
RonaGyuri
@kereső: miért mit nem lopnak el??? =))
Eriksson
@karma1: Berki Krisztián Facebookon reagált a hírre, hogy élő adásban viharzott ki az ATV stúdiójából
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 24.

"Rónai Egont mikor látták utoljára a kamerák előtt felszabadultan nevetni?

Tegnap este ez is megtörtént,

így nem csak a rekordnézettség hanem Egon jókedve is nekem köszönhető! Eggyel jön nekem a felesége.

Így láthatja mindenki, hogy nem csak, hogy a legjobb vezető vagyok, hanem képes vagyok vidámságot és mosolyt csalni az emberek arcára, úgy is, ha ő nem akarja."
csak úgy....
@Eriksson: ugye, te csak a kigyúrt üresfejü pasikat csíped? :)
csipetke
Van valaki,aki komolyan veszi ezt a kőbunkó kokszos taplót?Sokat lendített volna a modorán egy érettségi,de még most sincs késő forgatni egy illemtankönyvet.Bár ezen a gyökéren az se változtatna.Felháborító,hogy még tv-műsorba is betolták,(igaz,olyan tv-be,amit talán egy tucatnyian néznek) pedig ez a nagydarab kokszos majom egy igazi vizuális környezetszennyezés.
csipetke
@csipetke: Ja,és Rónai Egon valaki,de Berki csak egy ki tudja hogyan,felkapaszkodott senki
advocat
Ezen ki döbbent meg? Valami érzőlelkű firkász? És ki a fene a Berki? Egy nulla, csak jól festi magát.
karma1
Egy dolog azonnal kiderult: a legkisebb konfliktushelyzetet - illetve kenyes kerdest - sem tudja kezelni. Na, pont egy ilyen idiotara kene bizni Budapestet,... Azert a fideszrol tobb eszt felteteleztem volna. Meg a puzser is jobb, bar o is a hulyek kategoriajanak elso helyezettje,...:)
RonaGyuri
@karma1: én ezt a majmot csak reakciókból ismerem - olyan műsorokat végképp nem nézek, amikben szerepelni szokott - (Puzsért egyszer-kézszer láttam, de nekem az sokk volt) ezek alapján egykutya a kettő és igazából az orbáni kultúra szerves részei! =))
karma1
@RonaGyuri: Mi mas lenne, mint a fide$$ program resze? Ezt csak a hulye fide$$ birkak nem latjak,...:o(((( Az utolso pillanatig nem hiszik el, hogy oket is be fogja daralni a kisgomboc...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.