Berki Krisztián polgármesterjelöltsége megihlette drMáriást – vette észre a hvg.hu.

Nem biztos, hogy akarod látni – ezt tenné Berki polgármesterként a budapestiekkel egy karikaturista szerint

Felgyorsultak az események Berki Krisztián körül az utóbbi napokban. A celeb nemrég jelentette be, hogy elindul Budapest főpolgármesteri székéért, volt már egy sértődött kirohanása az ATV-ben, amire Rónai Egon felesége is reagált, most pedig vicces karikatúra került elő róla.

Az ismert festő, drMáriás 2015-ös képe most lett aktuális, ezt írta hozzá a művész:

Berki Krisztián fő-polgármesterként mindenkinek kivasalja majd a heréjét, a testvérvárosok képviselőinek pedig kóstolóval egybekötött bemutatót tart majd találmánya külföldi értékesítése és a főváros jó hírnevének terjesztése céljából

akril vásznon, 80 x 100 cm, 2015

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
mint már említettem volt, ez is a mi örömünkre van...a fidesz háttéremberei jól szórakoztatják a budapestieket...októberben jön a tisztító össztűz, és akkor kiderül, hogy ezek sehol nincsenek..
vacsi
Sajnos, az a szomorú, hogy még akár jó is lehetne... Legalábbis, jobb a mostaniaknál. Ki kell próbálni!
Eriksson
Ennek az ürgének akkora reklámja van, mint ide az Antarktisz.
Ha el akarnák lehetetleníteni, elég lenne nem foglalkozni vele. Így viszont aki eddig nem tudta ki az a Berki, mára már perfekt belőle.
csipetke
Ez a celebeknek is a legalja azért tud még a köztudatban maradni,mert gondoskodik arról,hogy mindig beszéljenek róla.A polgármester- jelöltsége egyenesen vicc.Ez egy igazi kőbunkó,aki a konditeremben a többi kokszossal biztos jól elvan,de hogy egy várost vezetni,szerintem több kéne a nyócosztálynál...
karma1
Ez nem egy karikatura, hulye firkasz, hanem drMarias kepe,... Szerintem drMarias egyre jobb kepeket csinal - mar csak a datumot (2015) nem ertem. Honnan tudta mar akkor, hogy ez a herevasalt fopolgi akar lenni? Mert egyebkent mindent eltalalt...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.