Berényi Miklós karaktere lassan kikopik a képernyőről.

A Blikk cikke szerint a napokban a 21 éve futó Barátok közt központi figuráját, Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán leforgatta az utolsó jelenetét is a sorozatban.

21 év után tényleg távozik a Barátok köztből Szőke Zoltán

Fotó: YouTube

Szőke már májusban megszellőztette, hogy nem ért egyet karaktere erőszakosságával, és mivel a producerek nem akartak finomítani rajta, így úgy döntött, hogy akkor elengedi Berényi Mikit. Szőke Zoltán az utóbbi években egyre többet meditál, ezért próbálta pozitívabbra venni a figuráját, de ez nem sikerült. 

A Blikk úgy értesült, hogy már meg is volt a stábbal a búcsúbuli. 

Minden évben, a nyári egy hónapos szabadság előtt szervezünk egy kisebb kerti partit a stúdióban, ezt kötöttük össze Szőke Zoli búcsúbulijával. Általában nevetgélünk, sztorizgatuk, de ez az összejövetel – a korábbiakkal ellentétben – tele volt könnyes pillanatokkal. Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. Zolit pedig számos ajándékkal lepték meg

- mesélte a lapnak egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy a stábtól Szőke Zoltán egy kristály emléktárgyat kapott, amibe belevésették a Mátyás téri épület homlokzatát.

Zoli beszédet is mondott, amely meghatóbbra sikerült, mint sokan számítottak rá az utóbbi időben tapasztaltak alapján. Be kell vallani, egy ideje már nem lehetett vele együtt dolgozni, úgy tűnt, alig várja, hogy végre vége legyen ennek az időszaknak. Megköszönte a közösen eltöltött éveket, és elnézést is kért azért, mert nehezebb volt vele a forgatás

- magyarázta az informátor, aki szerint Szőke Zoltán így fejezte be beszédét:

Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt.

A Blikk úgy tudja, hogy Berényi Miklós karakterét egy többhetes történetszál végén írják ki a sorozatból, ami várhatóan októberben kerül a nézők elé. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vigasztalhatatlanok leszünk!
@maci0427: Elkezdeni se kellett volna. És ez nemcsak erre a ""művészeti alkotásra"" igaz.
Egyre szaporodnak az ehhez hasonló izék. A számuk fordított arányban áll a minőségeikkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.