Szinetár Dóra egy esti mozizást követően borult ki, amire jó sok oka volt.

A színésznő örömmel újságolta el a követőinek közösségi oldalán, hogy hosszú idő után csütörtök este végre eljutott a moziba férjével, Makranczi Zalánnal. A filmezés után azonban egy nem éppen kellemes élményben volt részük. A színésznő elárulta, hogy kis híján bepisilt, mivel a film után már sem a mozinál, sem a plázában nem volt nyitva a mosdó. Mint írta, majdnem gutaütést kapott, ráadásul a mozgólépcső sem működött, a mozgássérült mosdóban pedig – ahová végül bejutott – nem volt víz, ráadásul még a parkolást sem úszták meg ingyen.

Moziiiiiiiiiiban voltunk!!!! (Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára!) Láttuk (végre) a Bosszúállók Végjáték részét! Imádtam! Pedig Hill ügynök nincs is benne! (Neki szoktam ugyanis a hangom kölcsönözni). Nagyon nevettem, nagyon izgultam, nagyon bőgtem! Csodálatos volt! Imádom a meséket, és ez egy igazán varázslatos felnőtt-mese! DE!!! Aztán majdnem gutaütést – pontosabban vesegörcsöt – kaptam, ugyanis az Arena Mall Budapest mozijából 23:13-kor jöttünk ki egy olyan folyosón, ahol nem volt mellékhelyiség, egy olyan áruházba, ami 10-kor bezárt. Ezért a női mosdó is zárva volt a földszinten (ahova a már nem működő mozgólépcsőn lebukdácsolva jutottunk le), csak a mozgássérült mosdóba tudtam bekéredzkedni, ahol persze, nem volt víz... de legalább 600 Ft-ot fizettünk a parkolásért, mert az első 3 óra ingyenes, aztán minden megkezdett óra 300 Ft. Az első fizetős óránk 22:21-23:21-ig tartott (a már egyébként akkor is mozgólépcső- és WC-mentes) áruház parkolójában, a második ÓRÁNK 23:21-23:25-ig. (Ez 4 perc.) Miután lemásztunk a nem működő mozgólépcsőkön és besírtuk magunkat a mozgássérült mosdóba. De azért a parkolás fizetős. Magyarország, én így szeretlek! (Kénytelen vagyok ugyanis)...

– írta Szinetár Dóra a bejegyzésben.

Forrás: Life.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr préditákor
Én már azt hittem hogy makkranci is lelécelt... :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Lehet itt tüntetni, fejre állni akkor, amikor legtöbb helyen a halandó ott végzi el kis-, nagy dolgát, ahol már nem tudja visszatartani
.
----- Kiborult a bili, avagy mindenki közös ügyéért: A közvécékért tüntettek a fővárosban ( PS MOZI)
.
pestisracok.hu/kiborult-bili-avagy-mindenki-kozos-ugyeert-kozvecekert-tuntettek-fovarosban-ps-mozi/
.

.
2017.07.13.
.
˝Senki nem akar az utcán pisilni!˝ - Műanyag bilikkel demonstráltak a fővárosban, hogy több wc legyen
.
www.kisalfold.hu/belfold_hirek/senki_nem_akar_az_utcan_pisilni_-_muanyag_bilikkel_demonstraltak_a_fovarosban_hogy_tobb_wc_legyen/2526161/
.
Tehát vannak akik illemhelyet keresnek, és vannak akik a bányában FUTNAK a pénzünk után, elé, mögé!
volvós
...és ez mennyiben tartozik ránk, ???
Dr plágium
@volvós: Csak annyiban hogy velünk is megtörténhet :)
volvós
@Dr plágium: Barátom én más életmódban élek, mint a " celebek "
Egyébként szép napot Neked !!
dr préditákor
Én már azt hittem hogy makkranci is lelécelt... :)
Málna
@volvós: Miben más? Nem jársz mosdóba?
Málna
@volvós: Semmi. De mivel azt írtad, más életmódban élsz, mint a celebek, és itt most a mosdó hiányáról volt szó, így bátorkodtam megkérdezni, hogy ebben a témában mit jelent a te másságod.
CsipkeRózsa
Szerintem egy ritkán adódó mozis estét tönkre tehet a hiányzó WC-k miatti kellemetlenség.
Dr plágium
@volvós: Köszönöm, Neked is szép napot!
karma1
Dorika egy picit sem a szivem csucske, de most egy olyan problemarol irt, ami nagyon is valos. Szomoruan lattam otthon, hogy a koruton az enye'szete' lettek a regen jolmukodo foldalatti WC-k (is).
Ha valakinek hirtelen szuksege lenne ilyesmire, akkor max. marad a presszo, etterem, dehat ok joggal neznek ki a helyisegbol - nem koz-WC-k o"k.
A mocskos parkolasi dij meg eppen verlazito: megis, kire szamitanak ilyenkor? Vagy eppen a mozik kozonseget ohajtjak szivatni ezerrel? Mert akkor sikerult. Meg a nyereszkedo utcai parkolas is befejezodik este 8-kor. Pedig ok aztan anyjukba is visszamennenek egy 50-ert, kapzsisagban igy meg rajtuk is tultesznek...:(
sokanvagyunk
A nagyvárosi színházban ahol voltam - kedves művésznő - két WC-re a negyedórás szünetben vagy százan álltak sorban.
Málna
@Mirabilis: Egy szóval sem ígérte, hogy meg fogja mutatni a gyerekét. (Azt csak a firkászok teszik, hogy rákattints a cikkre.) A közösségi oldalára pedig mindenki olyan fotót tesz fel, amilyet akar. Eszembe nem jutna bárkit is számon kérni, hogy miért mutat túl sokat vagy túl keveset a gyerekéből. Vagy bármiről, ami nem rám tartozik.
Málna
Nem takargatja, megmutatta már három hónaposan. Nem szokása a gyerekeit mutogatni. Miért is kellene, hogy ezen csámcsogjanak az emberek...
Málna
@Mirabilis: Nem takargatja, megmutatta már három hónaposan. Nem szokása a gyerekeit mutogatni. Miért is kellene, hogy ezen csámcsogjanak az emberek...
Málna
@Mirabilis: Hát fent van a neten. Beírod a keresőbe, hogy "Szinetár Dóra kisfia", és egyből kiadja a Google. Egyébként a HOT! magazinban jelentek meg a képek, ha jól tudom.
Málna
@Mirabilis: Azt próbáltam először is, de betöltött egy oldalnyi linkcímet. Bocs, ebben nem vagyok jó. Írd be, amit írtam, és te is látni fogod, honnan vannak a képek.
Amúgy sem értem, miért hitetlenkedsz, látod a képet a saját szemeddel. Mégis honnan szedtem volna?
Málna
@Mirabilis: Te most zavarban vagy? Ne érezd cikinek, amiért nem tudtad, hogy megmutatta már a gyerekét - miért kellene azt neked tudnod? A képek elérhetőségét pedig egyértelműen megadtam, nem tudom jobban elmagyarázni, hogy hogyan férhetsz hozzájuk. De ha az általam megadott linkre kattintasz, onnan is tovább tudsz lépni a cikkre.
Szerintem ne nyújtsuk tovább a témát, ez már nagyon kellemetlen.
Málna
@Mirabilis: Leírtam, hogy honnan szedtem a képeket. A linket is elküldtem. URL-t nem tudom, hogyan kell küldeni.
Málna
@Mirabilis: Ne haragudj, de ez már tényleg minden határon túlmegy. Megkaptad a képet a kicsiről, erre jössz a másik gyerekkel? Ez már csak kötekedés, erre én nem vagyok kíváncsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.