Mi­előbb anya­könyv­ve­zető elé kell áll­nia itthon a párnak.

Demcsák Zsuzsa hosszú szünet után tegnap óta végre újra együtt lehet indiai férjével, aki megérkezett Budapestre. A reptérre a TV2 stábja is elkísérte Demcsákot, ahol a műsorvezetőnő izgatottan várta, hogy végre megpillantsa a szerelmét. 

Krishant a TV2 Ázsia Expressz című műsorának forgatása során ismerte meg a műsorvezetőnő. Demcsák Zsuzsa és párja korábban egyébként csak jelképesen, egy szállodai szobában fogadott örök hűséget egymásnak.

Ugyanakkor, ha Krishan Magyarországra akar költözni, ismét feleségül kell vennie a műsorvezetőnőt, hivatalosan is – tudta meg a Ripost. Most ugyanis a férfi turistavízummal van hazánkban.

Rengeteg dolgunk lesz az elkövetkező napokban! Az első és legfontosabb, hogy Krishan papírjait elkészíttessük hitelesített fordítóval. Miután beadtuk az iratokat, harminc nap múlva már össze is házasodhatunk. Szeretjük egymást, de a magyar esküvőt nemcsak ezért sürgetjük, hanem azért is, mert a kézfogó után Krishan két évig az országban maradhat tartózkodási engedéllyel. Ha ez az idő letelik, kérvényezhetjük a hosszabbítását újabb öt évre. Ha pedig ennek is vége, megszerezheti az állampolgárságot, ami a végső célunk

– mondta a Ripostnak Demcsák Zsuzsa.

Forrás: Ripost, Blikk

Címlapi kép: Tv2

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Mi az, hogy: újra?! Eddig még egyszer sem vette el, csak részegen buliztak egy jót...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Addig is " tőccsé" magadnak pár stucával,,hogy könnyebb legyen a várakozás...
Dr plágium
@Eladott Ország: Miért fizetne? Még semmi sem biztos. Lehet 1 hónap múlva már megy haza.
papa.49
@Dr plágium: Vagy nagyon erős volt amit kiszívott a madmazell !!!
jesz
átgondoltam, és megvilágosodtam..
...a fiatalember családja is olvas híreket...amelyből egyértelműen kiderül, ahol a tökös kisfiúk megjelenik, ott szétkúr minden kancát...
-most például Budapesten töcskölt ájulásig egy fehér európai nőt...ráadásul úgy, hogy fáradt volt a szentem...mondta a férjjelölt anyukája.

...vagy...ez is egy színjáték volt, megbeszélték a médiának készülő, jólfizető műsort..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.