Zárt ajtók mögött tölti az első közös napokat a műsorvezető és indiai kedvese, Krishan. Zsuzsa pénteki rosszulléte óta a páros nem lépett utcára, kerülik a nyilvánosságot, a szomszédok sem látnak mozgást.

Demcsák Zsuzsa és párja napokra bezárkózott

Két hónapnyi különlét után Demcsák Zsuzsa boldogan ölelte magához csütörtök délben a férjét, Krishant, de a mámoros találkozás drámai pillanatokba torkollt másnap, amikor Zsuzsa váratlanul rosszul lett.

A Bors beszámolója szerint a műsorveze­tő­nőhöz pénteken mentőt kellett hívni, de végül az egészségügyisek a helyszínen látták el, Zsuzsa otthon maradhatott. Hogy pontosan mi volt a probléma, az nem derült ki.

Az ijedség, úgy tűnik, rá­nyomta a bélyegét az elkövetkezendő napokra is, Zsuzsa és Krishan ugyanis azóta ki sem dugja az orrát a lakásból, és a közösségi oldalai­kon is felfüggesztették az aktivitásukat. Nem posztolnak, nem beszélnek senkivel.

– Amióta elment a mentő, egyiküket sem láttuk az utcán – mondja a Borsnak az egyik szomszéd, majd így folytatja: – Biztosan itthon vannak, mert este felgyúlnak a fények, de nem jönnek ki.

Forrás: Bors

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha kerülik a nyilvánosságot, akkor miért szerepelnek állandóan a hírekben. Egyébként meg ki a f@szt érdekel mivel b@szatják az időt! Az indiai kender+vodka=elbújásos mámor
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha kerülik a nyilvánosságot, akkor miért szerepelnek állandóan a hírekben. Egyébként meg ki a f@szt érdekel mivel b@szatják az időt! Az indiai kender+vodka=elbújásos mámor
verőce21
Ki tudja, mibe torkollt ez a szegény Zsuzsa? -:(
advocat
Még tart a készlet! Jogsi úgy sincs. Hova rohangálnának?
terlasz
Valószínűleg nem a lakásba zárkóztak be, hanem valami kellemesebb helyen töltik napjaikat. A kíváncsi szomszédokat pedig hadd egye a fene. Az esti fényárhoz nem kell otthon tartózkodni.
karma1
Naaa, azert az uj asszonyka annyi idore kirepult a feszkebol, amig sikerult ujra elveszitenie a jogsijat, es megint jol bebasznia...:o)))))
Hat, asszem, kutyabol max. kutyaszalonna lesz,... Zsuzsikabol se lesz absztinens soha...:o((((
vacsi
Egyáltalán, élnek még? Az anyja mit mond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.