A TV2-s interjú után ismét nyilatkozott az özvegy.

Vajna Timea: "most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni"

Fotó: YouTube/Tv2

Andy Vajna születésének 75. évfordulóján kiállítást tartottak a Nobuban augusztus 1-jén, ahova Vajna Tímea is elment. A TV2 után most a Blikknek is nyilatkozott.

Csak kétszer tört el a mécses. Először, amikor felhangzott az Evita zenéje, másodszor pedig Vic Armstrong beszéde közben, mert amikor Andy születésnapját emlegette, eszembe jutott, hogy erre a mai napra is nagy bulit terveztünk volna, táncosokkal és kaszkadőr-show-val, úgy, mint a hetvenedikre

– mondta a Blikknek Vajna Tímea.

Hozzátette, hogy beszédet ugyanakkor nem vállalt,

mert végigbőgtem volna

"Szerdán nagyon kimerült voltam, de mindenképpen itt akartam lenni. Özvegyi kötelességem, hogy néhai férjem szellemi hagyatékának ápolásából kivegyem a részem” – mondta Tímea.

Az özvegy arról is mesét, hogyan telnek a mindennapjai.

Most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni, de magam vagyok, és annyira kilátástalan most a helyzet... hogy mi lesz... marad-e egyáltalán pénz Andy cégeiben vagy az 'okosok' mindent kimenekítenek. Nem tudom.

Sok filmet nézek, mondhatni, Andy filmjein keresztül érzek. Nem is tudom, hányszor láttam már a Medicine Mant, mert valahányszor meghallom Jerry Goldsmith csodálatos zenéjét, varázslatos érzéseket hoz elő belőlem.

Mindig is zárkózott voltam, de mostanában még inkább azzá váltam. Jövőre talán könnyebb lesz.

A TV2-es interjú után rengeteg pozitív üzenetet kaptam. Úgy érzem, picit már változott a képük rólam, de ehhez még idő kell. Ha tíz év múlva beszélünk, egy teljesen új Timit láttok majd

Forrás: Blikk

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@levarosbukta: Nem kell mindent elhinni amit mond!
A sofőrnek sincs nincs hová menni??? Vagy a végkielégítésre vár a "szolgálataiért"?
A bejárónőket mi tartja ott? Hiszen állítólag a víg özvegynek nincs pénze...akkor miből fizeti őket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Ha tíz év múlva beszélünk, egy teljesen új Timit láttok majd"
Na ebben egészen biztos vagyok. És tíz év se kell majd hozzá.
evacica
Ez a nő a magamutogatásról nem tud lemondani! Folyton csak azzal foglakozik, hogy hol hívhatja fel magára a figyelmet! Izgul a pénzért, mennyi lesz ? Mennyit is dolgozott érte?
Eladott Ország
Vajna Timike olyan mint a nagy fekete lyuk, azt nem tudom büdös is de minden eltűnik benne, egy szakadt kurva ,a Rákóczi téren egy fillért nem kapna, igaz a Rákóczi téren nem biztos, hogy akadna kurva aki leszopná az amcsi migránst, mert azért náluk is van egy szint. Egyébiránt ez majdnem egy szint a Récsöllel, de az a kurva legalább úgy tett mintha tanulna.
uploads.disquscdn.com/images/3516af4db6d915782873d1009c56188d2ef1519815119dea547c7ff3fc2b6b56.jpg?w=600&h=451
És, aki tudja, hogyan alkalmazta a "hörcsög" a magyar cégében az embereit minimálbéren, akiket az aktuális kurvája a milliós havi "zsebpénze" biztonságából alázott naponta - aki tudja, hogy a magánrepülője után nem fizetett biztosítást akkor, amikor ő kórházban feküdt és a felszámoláskor "elfelejtette" kifizetni a repülőgép személyzetét, az külön jópontot ad neki. Aki mostani karrierjét annak köszönheti, hogy a magángépén reptette az alcsúti maffiózót amerika-szerte.
Andy papi, a kókadt faszú hörcsög: uploads.disquscdn.com/images/b3e7e0e30e0eaa4ee8f1419c453481ae37820a63b2ddd7918f4998027f3a2344.gif
Eladott Ország
Vajna Tímea nem a sors kiszámíthatatlan kegyetlensége folytán lett az, ami. Megdolgozott érte és naponta megdolgozik. Önként mászott fel a közfigyelem talapzatára és foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ott is maradjon. Mindent képvisel, ami ellenszenvet válthat ki az emberekből. Nem azért, mert egy jóval idősebb párt választott magának, ez önmagában nem ok semmire. Magánügy. Ahogy magánügy az is, hogy szép, vagy csúnya, gazdag, vagy szegény, a Bahamákon nyaral, vagy Hejőpapiban szedi a hullott gesztenyét. Senkit nem érdekel. Ha az egyik legkártékonyabb közpénz-zabáló parókakészítő, aki elméletben azért rohant el az országból, mert nem akart diktatúrában élni, most visszamászott az óhazába – tudom, itt jön az a rész, hogy már gazdag volt. Szerintem meg lófaszt. Évekig tartó adóvizsgálat, perek sora, sokmilliós adóhátralék és bírság, majd az adóhatósággal kötött megállapodás után befizetett dollármilliók után nem hiszek a gazdagságban – és röhögve segít ezt az országot diktatúrába taszítani. Ami elől elhúzta a belét, azt most segít a mi nyakunkba önteni. Nem másért, hanem pénzért. Azért, ami neki megmarad a végén a közreműködés fejében. Ebből a pénzből vergődik félpucéran a felesége a tengerparton, ebből nyitott fánkozót, ebből vannak a csillogó ékszerek. Tímea magára vállalta a sunyi, pénzéhes geciség, a közpénz kétpofára zabálása, a megvehetőség, az empátia tökéletes hiánya, a nulla szociális érzékenység, a pofátlan, legalja élősködő, önző, mások hátán és mások kárára kapaszkodó parazita megjelenítését. Egymaga. Ezek után elég sajátos lenne elvárni, hogy bárki bármit tiszteljen benne, rajta, körülötte. Senki nem az embert gyűlöli, hanem azt a vastag szarréteget, amit magára kent és minden egyes – milliós rongyokat villantó – fotóval ken magára.
nezelodo
A fene, cselédszoba, hátsó cselédlépcső. Ja és vele élnek! Honnan ismerős a jelenség? Hát persze, Orbán idealizált Horthy rendszere, amit el akar fogadtatni velünk. A Timike már dicsekszik is vele! És a cselédek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.