TV2 Csoport pénteken délután jelentette be, hogy új saját fejlesztésű gameshow-t készítenek.

Majka ötlete alapján, Nyomd a gombot tesó! címen, új saját fejlesztésű gameshow-t készít a TV2 Csoport, írja a SorozatWiki. A TV2 Csoport közleményében azt írja, hogy a műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalin szintjét is megmozgatja.

Régóta dolgozunk ezen a közös projekten Majkával. Tehetsége, kreativitása és a sok éves televíziós tapasztalata biztosíték arra, hogy a saját ötlete alapján készülő új műsort is sikerre vigye

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Az új gameshow-hoz már elindult a casting felhívó.

Majka hozzátette, amióta csak televíziós műsorokat vezet, mindig is foglalkoztatta egy új, eredeti formátum ötlete. Nagy öröm számára, hogy a TV2 partner volt ennek a megvalósításában. Olyan gameshowt képzelt el, ami modern, pörgős és a képernyőn keresztül a nézőknek épp olyan élvezhető, mint a forgatás alatt.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Majka

(sorozatwiki.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sikertörténet mindenütt, ameddig a 9 hónap múlva esedékes szürkehályog-műtétre várakozó szemünk ellát. Ózdon nem keresnek a faluvégén a teknővájók ? Majka remek kórkép az országra, az ilyen ótvar szarra van nagy kereslet. Igaz, hogy Majoros úr zenei analfabéta, de a kocsmában tud szolmizálni : - Kérek egy dó-ré-mi, ja nem, szó-lá-ti nagyfröccsöt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a címe (mely megegyezik mind az ő, mind a Tv2 szinvonalával):: Hány lába van a lónak? avagy Öntsünk borotvahabot egymás fejére!
Ez se fog kilógni a fenti adó műsorstruktúrájából.
qxy
Ja kitalálta mint a Magyarország című dalt is..
Eladott Ország
Sikertörténet mindenütt, ameddig a 9 hónap múlva esedékes szürkehályog-műtétre várakozó szemünk ellát. Ózdon nem keresnek a faluvégén a teknővájók ? Majka remek kórkép az országra, az ilyen ótvar szarra van nagy kereslet. Igaz, hogy Majoros úr zenei analfabéta, de a kocsmában tud szolmizálni : - Kérek egy dó-ré-mi, ja nem, szó-lá-ti nagyfröccsöt !
terlasz
Lehet Majkát utálni, lenézni, ózdi cigányozni, de megvan a tehetsége ahhoz, amit csinál.
zotyoxy
Tehetsége meg van a szar csináláshoz csak a Tv 2 még nem jött rá,hogy ez a fajta műsor sok mindenkit nem érdekel és csak pénz kidobás
Eladott Ország
@terlasz: tegnap, 00:54; Azért az USA-ból hamar visszahúzta a belét, családostól. Ott szarért nem fizetnek. Azt hitte, ő lesz az új magyar Eminem. Hát lóf@szt!
qxy
@terlasz: Tudod, ez úgy lehetséges, hogy , itt a példa. Nem ismerjük ugye egymást. Én zenész vagyok, meg van minden technikám. el küldök neked egy szöveget. te a te hangodon elénekeled. Ha tudsz énekelni ha nem. és a technika ördöge, segít olyan hangot varázsolok neked hogy Majkát kenterbe vered. Ha van pénz, , Van szponzor Ha van szponzor van hírnév. Lásd Győziket. Olvasni se tud.de amikor a színpadra lép, a hangja csodálatos.
terlasz
@qxy: Győzikének semmilyen formában nem volt csodálatos hangja. A playback esetén tényleg csodát tehetnek a szakik. Majkának sincs csodás hangja, ezért inkább reppel, de azt jól csinálja. A színpadi jelenléte, a tömegvonzó képessége említésre méltó és a kamerák előtt is elboldogul. Nem vagyok a műfaj híve, de szerintem jól csinálja.
Eladott Ország
@terlasz: augusztus 4., 00:54;Tehetséges mint életművész, aki nem csinál semmit, de mégis jól megél.
terlasz
@Eladott Ország: Nem teljesen így látom, de ezen nem veszünk össze. :)
qxy
@terlasz: Én nem azt írtam hogy Győzinek jó hangja van. Azt írtam, hogy a studió munkálatok után. Nem mindegy. Na meg igen, Majka el boldogúl jól a színpadon . Igen. Ott a füles és súgnak neki. Tudom, van azért szókincse, de egy lexikális vetélkedőn a füles nélkűl beszarna. Vagy, Mint a rendőr amikor barkóbázni hívják be és mivel a rend őre, előre szólnak neki hogy a pingvint kell kitalálni.
Tárgy?
.- Nem.
Élőlény?
.- Igen.
Akkor nem lehet más csak pingvin.
Voltam egy olyan rendezvényen ahol ő is ott volt. a saját szókincse és beszólásai nem igen tetszett senkinek és nem egyszer oda is mondta halkan.- " akkor szopjatok le" de mivel egy felkapott " sikeres" ezt el is nézik neki. De nem egy helyről kivágták mint a korpába szaró macskát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.