Ön lecsapja a szúnyogot? Van olyan állatvédő -bár mindent el lehet túlozni a világon-, aki szerint ez is gyilkosság.

Túlzás? Egy radikális állatvédő szerint a szúnyogot sem szabad lecsapni

A Blikk azt írja, egy állatjogi aktivista szerint engednünk kellene, hogy a szúnyogok szívják a vérünket, elvégre a jövőbeli utódaik számára próbálnak fehérjeforrást találni. Szerinte agyoncsapni egy szúnyogot épp olyan, mintha bármelyik másik állatot – vagy akár embert – ölnénk meg, mikor élelmet szerez a kicsinyeinek.

- Az időről időre történő véradásnak egy olyan rovar számára, ami a kicsinyeit próbálja etetni, nem szabadna ekkora drámává fajulnia – jelentette ki Aymeric Caron francia műsorvezető egy videóban.

Ő azt javasolja, hogy inkább használjunk természetes szúnyogriasztókat, például kenjük be magunkat foghagymával, levendulaolajjal vagy citrusok levével.

A műsorvezetővel még az állatvédők sem értenek teljesen egyet, szerintük túl messzire ment. Azért Caron sem teljesen feddhetetlen, bevallotta ugyanis, hogy ha Afrikában jár, akkor lecsapja a szúnyogot, mert fél a maláriától.

A viszketés nem elég rossz?

(Blikk)

(Fotó: pixabay.com)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pikkelő
A reductio ad absurdum (latin: visszavezetés az abszurdra) az érvelés egy formája, amely során az érvelő a vita kedvéért elfogad egy állítást, megmutatja, hogy valamilyen képtelenség következik belőle, és ebből arra jut, hogy az állítás mégse volt igaz.
namihami
Még egy kósza őrűlt! Csak óvatosan vele, mert itt még környezetvédelmi államtitkárnak is kinevezhetik. Ez se rosszabb a meglevőknél.
emerencia
Azért nem szoktam leverni a szúnyogot mert megeshet, hogy előtte már megcsípett valakit és tele van vérrel. Undorító!!! Az egyik szunyogűző módszer egy-két támadó szúnyog esetén a ventilátor. A szelet nem bírják.
Peller Anikó
Teljességgel igaza van, az állatvédőnek hazudott kutyavédők kirohanásai miatt.

A kutyavédők már annyira elhülyültek, hogy bárkit képesek lennének megölni a drágalátos ebeik megsértése miatti hirtelen vértódulásukban. Tarthatatlan és álszent dolog állatvédőként tetszelegni amikor csak a kutyákra vannak tekintettel.

Természetesen agyoncsapjuk a szúnyogot, bolhát, csótányt, patkányt, egeret, levadásszuk a számunkra felesleges vaddisznót, őzet, leöljük a tyúkot, malacot, marhát, lovat. Vagy a kutyát.
vacsi
@emerencia: Az is használ, ha ecettel kenjük be magunkat. Csak büdös...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.