Visszalépésnek érezné a dúsgazdag filmproducer után?

Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Egymás után adja az interjúkat Vajna Tímea, aki férje, Andy Vajna halála után fél évvel nyílt meg a sajtónak. A TV2 műsorában már bevallotta, hogy "anyagi gondokkal küzd", most pedig még tovább ment.

A Hot! magazinnak Timi arról beszélt, hogy ez a kemény időszak megtanította megbecsülni a pénzt.

Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök

- mondta Vajna özvegye.

Tímea egyik legnagyobb félelmét is megosztotta az olvasókkal: attól tart, hogy csak a feltételezett öröksége miatt közelítenek majd hozzá.

És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit.

- szögezte le Vajna Timi.

(Blikk)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Egy pénzes, öreg, beteg hörcsögöt nehéz lesz még egyszer találni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Mindenki ebből a tyúkból akar megélni? Hot magazin, Blikk, Propeller... úgy látszik nem unják meg soha. Pedig nagyon unalmas, sőt szánalmas, mert már mindent tudunk róla, semmi újat nem tud már mondani.
Macskaszem
Egy pénzes, öreg, beteg hörcsögöt nehéz lesz még egyszer találni.
rokker33
@Macskaszem: azért annyira nem ! van bőven még válogatni is tud a timike!!
szegfue
Elmerengtem... vajon Timea hol találna rá egy "csóróra"?! Nem jár mondjuk épitkezésekre, ahol kőmüvesek, ácsok, szobafestők vannak, vagyis semmi olyan helyre, ahol az emberek dolgoznak... ha "zenészre" gondol, akkor feltételezem, hogy esténként szórakozni jár és nem a sarki kocsmába, hanem előkelő helyekre, ami szintén "viszi a pénzt"... és akkor még mindig van miből... nem hiszem el a "szegénységét". Az meg már nevetnivaló, hogy ő tartana el valaki, hiszen saját magát sem tudja eltartani az "üzletasszony", ahogy hallani, olvasni lehet a "remek" vállalkozásairól (arany, fánkozó)... bizony ő maga élősködött eddig egy emberen.
Dr plágium
Nyilván a gazdag öreg faszik kiváltsága hogy csóró buta tyúkokba szeressenek bele.
A fiatal pasik pedig keresik a buta gazdag tyúkokat.
görbetükör
Vajon gondolt arra, hogy dolgozni is lehet? Munkából is léteznek azért emberek!
namihami
Mi biztosak vagyunk benne, hogy nem!!
Nem olyanhoz van szokva.
KisGenyo2
Ott a Habony! ;-)
Ostoba, pénzéhes szajha!
KisGenyo2
@görbetükör: A századik fekete táska után, ezt nem gondolod komolyan! :D:D
görbetükör
@KisGenyo2: De igen. Mert van nem egy és nem két ember, aki rosszabb anyagi körülmények közé kerül a gazdagságból és mégsincs padlón.
simmering73
Vagy egy színészbe. Amúgy add el azt a 99 fekete táskát, és lesz pénzed. Csóró özvegyasszonynak legyen elég egy fekete táska.
Pálinkafőző Rézüst
Gyere timkó, egy gyors cigire van időm, oszt megnyugszol...:))
lampa laz
Ott van DR. annak legalább már ismered a kezét, meg a járását... Mégis csak ő fedezett fel, ha nincs, ma nem lennél köztudott.. amúgy senki vagy
nezelodo
Ne félj Timike, hogy csóróba szeretsz bele! A nagy jövőjű férfiak mindig a nagy múltú nők hálójába esnek bele!
szaboria1
Timike mivel ráérsz ülj le és gondolkozz el azon kit akarsz még sittre vagy sírba vinni.
Nessy
Roppant egyszerü kis kedves! Ne a nevét kérdezd bemutatkozáskor a férfinek, hanem a folyószámla egyenlegét, és kérj tőle vagyon bevallást!
Tudod, az ilyen tipusú hölgyeknek van egy nagyon régi megnevezése!
tulipan
Jaj, bizony, az nagy tragédia lenne, hisz ekkor dolgozni kene ám, ennek a genya, sexmunkásnak!
Dr plágium
@tulipan: A szexmunkások keményen dolgoznak :))))
lampa laz
Az öreg pocok azért megszívatta rendesen a vagyonnal. Itt kell "rohadni" neki amíg nem zajlik le a hagyatéki eljárás, a tengerentúl meg nem jut hozzá amíg nem szerzi meg hozzá az állampolgárságot, vagy ha nem akkor jó vastagon adózni fog belőle. Az is lehet, h a vén adócsaló tartozásait is ebből a hagyatékból fogják elvinni. Erre szokták azt mondani, h a könnyen jött pénz, könnyen el is úszik.
csipetke
"Nem akarok eltartani egy férfit"...Mondja az aranyásó cafrinka,aki életében félórát se dolgozott.És jujjjj,micsoda borzasztó dolog arra gondolni,hogy eztán talán összébb kell húzni a nadrágszíjat,vagy urambocsá' dolgozni kell.De valószínűleg a nagyapó hagyott annyit a kisunokára,hogy megéljen belőle,bár nem érdemli meg ez a dög,mert egy riportban előadta,hogy hogyan halt meg a nagyfater.Honnan is tudhatná,mikor első dolga volt mondvacsinált okkal Amerikáig szaladni az öreg elől
Yoda69
Gábor Zsazsa is 5x ment férjhez és mint dollár milliárdos volt. Ha Timi kicsit visszafogja az agarakat és leszáll a magas lorol talan neki is sikerülhet. Persze Zsazsa sokkal magasabb nivoju intelligens hölgy volt, amit timirol nem nagyon állíthatunk.
nezelodo
@csipetke: Csak arra vigyázzon, nehogy egy illiberáliába szeressen bele, mert néhány saller és rúgás után, esetleg egy kazános tűzpróba után nehéz lesz bevarratni úgy mint a Damut. Hátha meg egy "homár" akad horogra, akkor meg szaladgálhat utána Brüsszelbe a keresztény család látszatának fenntartása kedvéért.
szaboria1
Szerintem nem fog ez semmi lóvét kapni Vajna még éltében eladott mindent. Bérelt villában laktak. Én még a házasságban sem hiszek.
papa.49
@szaboria1: Én se egyszerűen ,,megtetszett a lófeje,, a szörcsögő vénmajpmnak, gyorsan sittre vágták a Damut, és ,,EGYBE KELT a spiné a BUKSZÁVAL,, !!!
Na most ez hiányzik !!!
lampa laz
Még ez sem elég neki?
"Vajna Tímea havi 4 milliós fizetést kap elhunyt férje egyik cégében
Andy Vajna özvegye társügyvezető lett, de önálló aláírási joga nincs." ???
evacica
Hibába Timike bankszáltáját szerette leginkább Vajának ! Nem baj ha beteg, ha öreg csak sok pénze legyen! Ez Timike vágya!
tulipan
@durbincs: Ugyan, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna?
nezelodo
@evacica: A bankszámláját a fijjuk is szerették, és mosodának használták, de alighanem hiba csúszott a számításba, mert túl dörzsölt volt a szunyókapapa. Szerettem volna látni, milyen "meccsei" voltak az öregnek Orbánnal, az utolsó pár hónapban! Az biztos nem a szerelmi bánat vitte el az öreget olyan hirtelen.
vacsi
Egy csóróba? Amilyen Damu Roland is volt? Csak akkor jött a vénember, aki megszabadította tőle... Vajon gondol még rá - és a saját szemétségére? Biztosan, hisz különben nem ez lenne a legnagyobb félelme!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, te román Ploestibeli, regáti paraszti ivadék, a 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan, állandóan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna?

Megint köszi, a megbízhatóan ÉRTELMES emberek listáját!!!
tulipan
@vacsi: Hogy ki és kitől szabadított meg, az, a hülye bíróság, az kétséges! A nagy vén mágus utána "érkezett"!
tulipan
Nem tudjátok véletlenül, hova lett, a tegnapi Koncz-Kovács Kati lejárató, ostoba ÁLHÍR??? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.