Singh Viki másfél évvel ezelőtt szabadult meg egy nagyobb súlyfeleslegétől, bombaformáját pedig azóta is tartotta, most azonban ismét felkúszott rá pár kiló. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

A csinos énekesnő friss posztjai alatt számonkérő, negatív kommentek jelentek meg. Legutóbb az egyik fürdőruhás képe alatt jelentek meg a rosszindulatú megjegyzések, ahol Viki a tőle megszokott kedvességgel igyekezett magyarázatot adni a történekre:

Egy picit jött vissza... most pihi van... picit sem figyelek oda nem kell folyamatosan top formában lenni... elvárhatatlan! Az élet NEM ERRŐL SZÓL!!

Hozzátette:

Igen, tudom, nem vagyok tökéletes... közel sem!! De megtanultam szeretni és elfogadni a testem, és abból kihozni a maximumot amim van!! 100 as csípő? Igen... de sebaj, mert hála a #kardashian családnak ez most még divat is... nem?? Viszont amire tök büszke vagyok, hogy kb két hét alatt sikerült leadnom a nyaralás alatt felszedett felesleg nagy részét!!:))) Heti 3-4 edzés és egy icipici odafigyelés az étkezésnél most elég volt ehez, de tény, hogy ezúttal nem 12 kilótol kellett megszabadulnom...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Annyira igaza van!! Egyébként is magánügy, így is csinos és ami a lényeg, nagyon jó hangja van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.