A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne Magyarországon?

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy sci-fihez meg is felelne,

de igazából nagyon más lenne a helyzet

Az index.hu által szemlézett hataratkelo.blog „Mi lenne, ha hazajönne félmillió magyar? - Határátkelő” címmel elmélkedik. Kivételesen a kö9zvetített vélemények valamivel jellemzőbbek és valóságosabbak. Azaz távolabb vannak ártunk és qurmányunk propagandájától. Azaz akár releváns is lehetne. Azonban igencsak egyoldalú. Nem, nem csak azért, mert csak az un. humán tényezőt vizslatja, de figyelmen kívül hagy egy meghatározó tényezőt is: hogyan fogadnák az itthoniak, főleg az a több mint 2 millió birka?
Azok a sajnálatosan sokak, akik – bár tudnak a hazautalt milliárdokról és az itt fizetett adókról és járulékokról – akik úgy válik, hogy a külföldön dolgozók helyett ők tartják el azok szüleit. Amit csak színesit, hogy közben lelkesen tapsikolnak azért, hogy Orbánék tíz és százmilliárdokkal vásárolnak un. határon-túli szavazatokat! Nos ők hogyan reagálnának??? =))
nezelodo
Hát, érdekes lenne ha úgy tucatnyian megjelennének a strómanoknál egy-egy munkahelyen, és az EU-s polgárokkal megegyező munka, és fizetési körülményeket követelnének, és azonos jogállást. Alighanem megteremtenék ezzel az igazi tulajdonosoknál az újabb, újmigráns réteg elleni kormányzati hecckampány óriásplakátos hátterét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.