Menetrend szerinti busz ragadt bele az árokba. Beleragadt a hódmezővásárhelyi tramtrain árkába egy menetrendszerinti autóbusz - számolt be a Délmagyar. Mint írták, a Dél-alföldi Közlekedési Központ busza Hódmezővásárhelyen kedden délután a Lánc utca és az Andrássy út sarkán süppedt bele az építkezési árokba, közvetlenül az Emlékpont előtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a lézeres agymenés kurvára hiányzott a Hódmezőnek !!!
RonaGyuri
Egyelőre csak egy busz, de az menetrendszerű

Lézer Jankó kedvenc gügyűje és 3 in 1-ja mellékszála is tanulságos

Nem mondom, hogy nincs sok pikantériája a többi pribék mániáinak, sőt mint tudjuk Őfeneségének magának kifejezetten vasutas is akad. Azon a Viharsarok & környéke „Csák Máté”-ja (az idézőjel most nem a névnek, hanem annak szól, hogy csak annyiban,amennyire egy műveletlen paraszt-suttyó ebből a fogalomból felfoghat) álma/gügyűje az un. trantrain, a Vásárhely és Szeged közti vasútvillamos.
Hoc & nunc nem sokadoznék a szakmai okoskodással, hisz mégis csak olya korban élünk, mikor a H5-bül egy közgyűlési határozattal M5-t lehet csinálni, úgy hogy közben már rátukmáltuk az államra a HÉV-et, s így nem is a mienk. Csak és csupán a politikai pikantériára hívnám fel a figyelmet:
Belesüppedt egy busz abba az árokba, amit a Fidesz ásatott a vidéki ellenzék két bástyája között! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.