Idegösszeomlást kapott a terapeuta. A kialvatlansága mellett a doktornő motiválatlan is volt az elmúlt időszakban. Most szakember segítségével próbálja feltárni problémái forrását.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, dr. Pető Erika még előző héten tűnt el egy fővárosi kórház toxikológiai osztályáról. Mint később kiderült, a mozgásterapeutaként dolgozó nő önként távozott az intézményből, csak miután telefon és kulcs nélkül került be a kórházba, egy napon keresztül senkivel nem tudta felvenni a kapcsolatot. Eltűnésekor voltak, akik öngyilkosságra gyanakodtak, de a doktornő a Borsnak nyilatkozva eloszlatta a pletykákat.

A zárójelentésemben is ott áll, eszem ágában sem volt az öngyilkosság. Egyszerűen túl sok volt a stressz, túl nagy volt a nyomás, és idegösszeomlást kaptam

– mondta a sztárok kedvenc terapeutája.

Erika mozgásterápiás központjában több sztár is visszatérő páciensnek számít, Kállay-Saunders Andrással évek óta jó viszonyt ápolnak.

András egy kifejezetten érzékeny művész, aki talán a legjobban ráérzett a problémámra, hogy csak egy kis csendet akartam magam körül

– mondta az énekesről.

Hozzátette:

A barátaim extra gyorsan reagáltak, és bevallom, nagyon-nagyon jólesik ez az összefogás, aggódás. Az életemet tettem fel arra, hogy másoknak segítsek, de én is emberből vagyok, aki nem foglalkozott az intő jelekkel. Ezek után az első dolgom mentálisan rendbe hozni magam, szakemberhez fordultam, hogy feltárjuk, pontosan mi is történt velem, hogy utána a tapasztalataimmal még jobban segíthessek a pácienseknek.

A terapeuta meglátása szerint eltűnése nem jelent majd törést karrierjében, sőt, reméli, a történtek után még nagyobb bizalommal fordulnak majd hozzá, hiszem a „szakértelmét már a saját bőrén is bizonyította”.

Forrás: Bors, Blikk

Címlapi kép: RTL Klub/videó

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Beteg ez a hölgy, nincs miről beszélni.

Jobbulást kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.