Köszönjük Magyarország Kormánya Támogatását – ennek kell szerepelni a plakátokon. A Napi.hu számol be a Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatójáról, ennek értelmében pedig azt írják, „óriásplakáton kell megköszönnie többek között Mészáros Lőrincnek, az OTP-nek, Csányi Sándor, Hernádi Zsolt és Garancsi István közös cégének az Orbán-kormánynak, amiért az adófizetők pénzéből 100 millió forint feletti vissza nem térítendő állami támogatást kaptak luxushotelek építésére vagy fejlesztésére.”

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nap kérdése: ez miért is nem reflexív?

persze azt is megnézem, hogy Lolo hogyan köszöni meg

Sajtóértesülések szerint „ Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség kommunikációs útmutatója szerint, óriásplakáton kell megköszönniük az Orbán-kormánynak, amiért 100 millió forint feletti vissza nem térítendő állami támogatást kaptak luxushotelek építésére vagy fejlesztésére.”.
Nem a támogatás ténye, hanem a köszönet az újdonság. Csak az a kérdés, hogy miért is a kormánynak? Hisz a pénz a mienk, az ország adófizetői. Ráadásul eddig minden dologban magukat összekeverték az országgal, mikor az érdekeikről volt szó, most miért nem?
A helyes így lenne: Köszönjük Magyarország! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. June 2., 17:01
Hihetetlen! Ez Dér Heni új hobbija – fotó
Itthon - 2020. June 2., 07:39
Kórházba került Erdélyi Tímea