Egzotikus helyen pihen, nem is titkolja.

Szorcsik Viki félmeztelenül mutatta meg tangás fenekét

Mexikóban nyaral Szorcsik Viki – vette észre a 24.hu. A színésznő merész fotóval üzent követőinek, ezzel a szöveggel tálalta:

„Imádom Mexikót. Csodálatos hely. Hálás vagyok, hogy itt lehetek újra. A színek, a táj, a tenger, a csodás felhők, a pálmák most nyugalmat árasztanak számomra. Erre van szüksége a lelkemnek.”

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
hát elég löttyedt segge van. ti nem szoktátok látni amikor a de csinos? de lapos segge van. ás ekkor mintha meg hallaná, bele rázza magát a naciba. fel húzza feszesre és láss csodát. azta. de kerek segge van.
maci0427
@qxy: Azért gondolom hogy ingyen megdugnád simán ha kérné ezt a " löttyedt segget" ! Hagyjuk már ezt a hülye dumát , kevés férfi állna ellent még a legcsúnyább nőnek is, ha felláll a töke és ott állna mellette egy nő meztelenül , főleg ha egy férfi be van baxva akkor aztán nem sok minden számít és nem is lát jól ! Nem kell fitymálni , sokan elfogadnák Vikit is az tuti !
maci0427
Az más kérdés, hogy én nem mutagatnám magamat , főleg ha komoly kapcsolatom van , de anélkül sem , mert nem tartom jónak több okból sem.
qxy
@maci0427: Tudod 71 óta FKK Szerinted nem láttam ennél jobbat? nem dugtam ennél jobbat? Táncos voltam, bejártam Európát. Minden évben egy hónapot töltök a tenger parton. Hidd el. Nekem ez nem egy nagy durranás. Na meg,mivel foglalkozom? Az emberek tulajdonságával és hidd el. meg néztem az arcát is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.