11 hónap után szakított egymással a mulatós sztár és 33 évvel fiatalabb szerelme, Fanni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

Hát ennyi. Szomorúan jelentem be, hogy 11 hónapnyi együttélés után a mai naptól újra egyedülálló lettem és az is maradok. Fannival lángoló szerelem volt, mindig mosolyogva fogok rá visszaemlékezni. Néhány hónapig boldoggá tette életemet. Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év. Mi férfiak ebben a korban szeretnénk még elhinni, hogy lépést tudunk tartani, vagy esetleg egy gondtalan életszínvonallal kompenzálni idős korunkat. Bizonyos ideig sikerül is, de aztán feladjuk a harcot. Mert ebben a korban már nem akarunk vitázni, nehezebb kompromisszumot kötni és vágyunk a nyugalomra, békességre. Csupán ennyi. Nem szeretném, ha Fannit esetleg bántások érnék emiatt. A sajtót is kérem, legyen kíméletes. Az ügyben nem kívánok nyilatkozni. Ja, és nem haltam meg, és nem estem vissza az alkoholizmusba sem. Üdv mindenkinek, egy újabb élet reményében!

- írta közösségi oldalán MC Hawer.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rájött Fanni, hogy nem csak az évszámmal, hanem a számlaszámmal is baj van, nem úgy mint Vajna Timikénél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
10 ev is tul nagy korkulonbseg, hat meg a 33. De ezt tudhatta volna elotte is.
jesz
Túl sok 33 év? ez bolond?...egy ilyen hamvas fiatal nyuszifül?... Valamit elronthatott a pasi, vagy a cicusnak egy saját, jólkitömött Amercan Express kellett? na mert azt nehéz győzni..inkább tipli..
Eladott Ország
Rájött Fanni, hogy nem csak az évszámmal, hanem a számlaszámmal is baj van, nem úgy mint Vajna Timikénél.
maci0427
5 - 10 - 15 - 30 Korkülönbség is Sok egy férfi és egy nő kapcsolatában , igaz vannak kivételek de az olyan kevés , hogy szinte elhanyagolható és az okai is megvannak ! Igaz előszőr dúlhat a szerlem, , de az élet az nem viccel és kijönnek a kor - életmód és adottságbeli különbségek !!! --- Itt van egy akkori írás amikor megismerkedtek és a hozzászólások is...www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/mc-hawer-mulatos-sztar-szerelem-fiatalabb-lany/rncstkj --- És itt van egy mostani amikor szakítottak , 11 hónap elég is volt...www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/11-honap-utan-szakitott-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-baratnoje/ll4vr36 --- Apa - Anya - Nagyapa - Nagymama komplexus az mindíg visszaüt általában és nevetséges is lehet ! -- Igaz hasonló koruak is szakíthatnak , de azért a fiatal testi dolgok mély nyomott hagynak az idősebb emberekben, legyen az férfi pipivel Vagy nő kakassal !
maci0427
@Yoda69: Pontosan ! Nekem már az 5 év is sok volt , már meglátszott nagyon ! 2 - 4 év az volt az igazi maximum .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.