Szeptembertől csak délután és késő este lesz látható az RTL Klub sikersorozata.

Az RTl Klub szeptembertől a Love Island című új párkeresős realityműsorát adja az este kilences főműsoridőben, ahonnan 21 év után kerül el a csatorna saját gyártású sorozata, a Barátok közt – írta meg a Sorozatwiki.

A magyar sorozat új epizódjait innentől kezdve délután negyed hattól, a Híradó előtt láthatja az, akit az ilyesmi érdekel, az ismétlést meg negyed tizenegy tájától.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Barátok közt

(sorozatwiki.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Hát nem mindegy? Aki akarja úgyis megnézi, aki meg nem, az nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@emerencia: A tanár nekem is tetszett , igaz az első évad jobb volt , de a második is tetszett .
Nyírfa
@rokker33: Amit mi várunk a kereskedelmi televízióktól , azt a közszolgálatinak kéne nyújtania. Elvileg. Szerintem teljesen felesleges a kismillió csatorna , a batyuban vásárolt sokadosztályú filmekkel, amelyeket paralel adnak.
Azért vannak nézhető saját készítésű műsorok, de, sajnos , nem ez a jellemző. Rajtunk, nézőkön is múlik, milyen lesz a kínálat. Amit nem kísérünk figyelemmel, az megbukik - hacsak nem pénzmosodaként működik egy-egy társaság.
Nyírfa
@emerencia: Általában átnézem a heti műsorújságot, és megjelölöm, ami érdekel. A többi a háttértelevíziózást szolgálja. A Barátok közt szerintem is elfáradt, mégis, hiányozna, rendszerint az esti mosogatás közben hallgatom, látom is a konyhából. Akadnak jó húzásai az RTL-nek, szeretem a Konyhafőnököt, sokszor néztem Baló Györgyöt. A Tanár is tetszik, A mi kis falunk pedig szenzációsan jól sikerült. A politika az ATV-re korlátozódik, és nem hiányzik Kálmán Olga.
emerencia
@Nyírfa: Baló György nagyon-nagyon hiányzik. :-( Kálmán Olga veszteség volt az ATV-nek szerintem de ő feltalálja majd magát politikusként. A mi kis falunk nagyon megosztó, próbálkoztam nézni de nekem nem jött be.
Commenter
@emerencia: Miért lenne ciki? A sorozatoknak mindig is sok nézője volt, és nem is akarnak mást, mint szórakoztatni.
Nyírfa
@emerencia: Baló György pótolhatatlan. Amikor elköszönt az utolsó adás végén, csak arra tudtam gondolni, hogy majd vissza kell térnie. Pihen egy kicsit, kikúrálja , amit kell, és újból bejelentkezik az öblös, mély hangján, azzal a jellegzetes artikulációval.
Kellene alapítani egy díjat, amely a nevét viseli, és kizárólag olyanok kaphatnák meg, akik szakmai alázatból , felkészültségből arra az útra léptek, amelyen ő is járt.,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. September 22., 17:40
Lecsúszott színésznő lett Meryl Streepből
Itthon - 2019. September 22., 17:36
Óriási razzia volt a Belvárosban
Itthon - 2019. September 22., 17:25
Demcsák Zsuzsa így jött össze új, indiai férjével