Elképesztő, mennyiért vesztegetik a gyerekeknek való elektromos kisautókat: a legdurvább modellekért simán elkérnek 150-200 ezer forintot is. Elképesztő, mennyiért vesztegetik a gyerekeknek való elektromos kisautókat: a legdurvább modellekért simán elkérnek 150-200 ezer forintot is. Ahogy a rendes autóknál, itt is többféle kategória van a terepjárótól a sportkocsiig, továbbá horror áron lehet motort, quadot is vásárolni a gyerkőcöknek. Sokáig ugyanakkor nem tudják használni ezeket: ugyanis 20-30 kiló körül van a súlyhatár.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na már tudom mire fogja költeni az orbáni nugger a legfrissebb ajándékát, amit a szavazatáért kap a napokban! =))
Yoda69
Elarasztjak az orszagot ezekkel a kinai szarokkal. En 100 forintot se adnek ertuk. A beepitett elem legfeljebb 10 percig birja, aztan tolhatja a szulo haza. Mennyivel jobb volt a mi idonkben a pedalos moszkvics. :)
lampa laz
@RonaGyuri: egy átlag családnál fapados alapmodellhez is minimum két mama és papa kell, a dédikről már nem is beszélve, ami valljuk be elég ritka a magyar családoknál. Nem mindenki olyan szerencsés mint a zorbán dinasztia ahol még az ük és élvezi a tolvajok luxuséletét.
Nálunk az ilyen modelleket a szomszéd által kidobott magazinból vágjuk ki a gyereknek.
RonaGyuri
@lampa laz: első lendületből majdnem Bánk bén szavaival buzdítottalak volna: "Oh, buzogj vér! csak buzogj!", de aztán belegondoltam, hogy nálunk már a Tiborc(z)-ságot is lenyúlták! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.