Ahogy azt korábban mi is megírtuk, 2,5 millió forintért edzhet együtt Rubint Rékával külföldi luxustáborában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Schobert Norbi (Norbi Update) (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint Réka Maldív-szigetekre bepromózott edzőtábora. Az erről szóló hírek kapcsán az edző támadások kereszttüzébe került. Több kommentelő is sokallta a meghirdetett Alakreform tábor árát – írta meg a Blikk.

A kiemelt időszakban a kéthetes tábor ára 2,5 millió forint, ám Réka állítja, ő nem a pénzért csinálja.

Soha nem a pénz és az anyagiak motiválnak, és nem is ezért tartok táborokat. Tartok órákat 1500 forintért, és vannak pár napos, belföldi táborok is, egyik sem kerül többe 50 ezer forintnál. Hozzám bárki jöhet sportolni, fontosnak tartom, hogy mindenkinek biztosítsak lehetőséget, azoknak is, akiknek nem telik egy külföldi útra, de olyanoknak is, akik megengedhetik, hogy luxuskörülmények közt mozogjanak

– mondta Réka a Blikknek.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram/norbi_update

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem támadni kell, hanem messziről elkerülni. Aki bevállalja a méregdrága luxus utakat, gazdagítsa csak nyugodtan a Sobert családot, nem fognak érte haragudni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nem támadni kell, hanem messziről elkerülni. Aki bevállalja a méregdrága luxus utakat, gazdagítsa csak nyugodtan a Sobert családot, nem fognak érte haragudni.
ila51
@colibri: ...szokás szerint azok támadják akik irígylik , mondjuk én sem lennék olyan mazohista , annyiért gyönyörködni benne , meg egy kicsit lusta is vagyok már
Macskaszem
Minden annyit ér, amennyiért megveszik. Az adidas cipőt is megveszik 50 ezerért, pedig ugyanazon a kínai gépsoron, ugyanabból az anyagból készül mint a 2 ezres adios.
reagens
És? Van mindig rá jelentkező. Miért ne csinálhatná?
Ja, hogy ebből hány lélegeztető gépet lehetne venni? Csak a szokásos irigység és a demagógia! Jó lenne, ha a sok kritikus a saját portáján söprögetne!
Málna
Aki sokallja, az ne fizessen be az útra, és kész. Mit kell ezen háborogni?
nemfideszes
10 napos Maldív nyaralás 5 csillagos szállodában, teljes ellátással 570 ezer/fő. Ha valaki van akkora hülye, hogy ennek kifizeti a négyszeresét, csak, hogy a szilikon picsával ugrálhasson reggelente az meg is érdemli. Nagy valószínűséggel az ilyen ember se tisztességes kemény munkával szerezte a pénzét... könnyen jött, könnyen ment.
nemfideszes
@reagens: Érdekes, hogy ez az "irigység" duma mint védekezés, mindig olyan emberek esetében jön elő, mint a schobert család, a vasalt heréjű, a közpénz tolvaj rogán ceciliácska, vagy éppen a barátnői katácska és timike... az olyan emberek esetében mint pl. Bojár Gábor, Árvai Péter, akik szintén tehetős emberek, valahogy ez az "irigység" szöveg fel sem merül... talán mert ők valódi értéket teremtettek, hosszú évek kemény és tisztességes munkájával?!
Amúgy az álláspontodból kiindulva akkor azok a fidióták, akik Gyurcsány vagyonát firtatják ezek szerint pusztán csak irigységből teszik... köszönöm nincs több kérdésem!
nemfideszes
Ha egy roma elad egy pár ezer forintos ágyneműt több tízezerért egy tudatlan vidéki öregnek, akkor az ugye erkölcstelen, még ha nem is annyira büntetendő. Mindenesetre nem dicsőitjük és nem tartjuk követendő példának. Ha a schobert család ad el kaját, nyaralást stb. többszörös áron, mint amibe az valójába kerül, akkor velük mi is a helyzet megítélés terén?! Csak a nagyságrend más, a lényeg ugyan az.
nemfideszes
24.hu/szorakozas/2017/02/05/schobert-norbi-vegyeszkedni-probalt-de-ordasat-koppant/
index.hu/tech/mem/2017/02/06/kokain_cukor_vegyjel_keplet_nem_mindegy/
index.hu/tudomany/2016/09/02/update_norbi_beleallt_az_altudomanyos_ostobasagba/

... úgyhogy csak azt tudom mondani a schobert család rajongóinak és "védelmezőinek" hogy a rákbetegségüket kezeltessék majd szakember helyett norbikával... bár az agyhalálon nagy valószínűséggel a C vitamin sem fog segíteni...
Hari
@nemfideszes: a hülyeség és a hiúság határtalan. Rékuci ezt használja ki, ha nem fegyverrel toboroz résztvevőket. Ha a bevétele után tisztességgel megfizeti az adót, akkor részéről ok. Akik ezt megfizetik, sajnálni való szánalmas egoista, az orrukig se látó bohócok, akiknek eszébe sem jut, hogy ezért a pénzért mennyi értelmes dolgot tehetnének.
reagens
@nemfideszes: Ne is legyen kérdésed mert nem tudod kimagyarázni az ostobaságot. Nem kell befizetned. Fogd már fel!
advocat
És? Akinek van pénze erre is, fizesse meg! Ilyen egyszerű. Ez már nem a cocializmus!!!
Afra
@nemfideszes: Nekem sincs...Főleg,egy ilyen agymosotthoz...
Málna
@Hari: Ez a dolog mitől nem értelmes? Nyaralnak, a világ egyik legszebb helyén, és közben még sportolnak, csinosodnak is. Tanácsokat kapnak az egészséges életmódhoz. És mindezt valószínűleg nagyon jó hangulatban teszik. Lehet, hogy drága, de azt vitatom, hogy értelmetlen lenne.
man at work
Én inygyért küldök neked edzéstervet.
Kemény (és büdös leszel közben - de csak addig, amíg ki nem izzadod magadból az összes méreganyagot), de imádni fogod - érezni fogod a mozgás örömét, érzed, hogy élsz..

Nézd meg a gyerekeket,,ahogy felfedezik magukat, a testük működését.
Az természetes!
man at work
Szép akarsz lenni?
Akkor mozogj!
Nincs csúnya ember, csak lusta !!!
man at work
Akarod?
Én akarom!
De tényleg kemény, de tényleg élvezi fogod.
De félek megosztani...

Még nem voltam börtönben, és félek...
Ha lettem volna már börtönben, nem félnék.
Igaz. egyszer elkaptak mert elbasztam és megkínoztak, de csak nevettem.
Amatőrök !!!
man at work
Árammal?
De tényleg?
Én magamtól belenyúltam az áramba, mert csak.
És élveztem!
man at work
Először 14 évesen nyúltam áramba, és élveztem.
Nem lehet elég korán kezdeni...
man at work
A haveromat meg villám csapta meg.
A fél teste eltorzult, de ő is évezte.
Én meg a haverom...
Hari
@Málna: azért tartom egoistának es exhibicionistának, mert mindazon "előnyöket", amit a válaszodban írtál, a részvételi díj töredékéért megkaphatnák, ha valóban igénylik. Ez esetben nekem inkább a kivagyiság és ezt "én megengedhetem magamnak" magatartás . Ha olyan sok pénze van, akkor azt fordítsa értelmesebb célokra, pl. adomány, segély stb.
Málna
@Hari: Fogalmam sincs, mire alapozod, hogy ez drágának számít. Szerintem nem az, pláne, ha luxuskörülmények között nyaralnak.
Azt meg nem neked kellene megmondani, hogy kinek mi az értelmes cél. Ha lenne ennyi pénzem, én is inkább a Maldív-szigetekre mennék, minthogy másnak adjam.
szegfue
@papa.49: 10:29 Szerintem Te "fogtad meg" a lényeget!
Yoda69
"A kiemelt időszakban a kéthetes tábor ára 2,5 millió forint, ám Réka állítja, ő nem a pénzért csinálja"

Ha nem a penzert csinalja akkor csinalja ingyen.
papa.49
@Yoda69: Egyetlen szó maradt csak ki a hátasló mondókájából ,,ö nem a KEVÉS pénzért csinálja,, így igaz hanem a sokért !!!
nemfideszes
@reagens: És ki beszélt arról, hogy be kell fizetni? Én arról írtam, hogy használja ki az emberek tudatlanságát, hiúságát két nulla IQ-val bíró szélhámos. A kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy amikor Gyurcsány vagyonát firtatjátok azt akkor irigységből teszitek?... szövegértésből nem állsz túl jól öreg, bár a kérdésre nyilván szándékosan kerülöd a válaszadást... amúgy mit is kéne kimagyaráznom???!
reagens
@nemfideszes: Megértem hogy nem olvasod el magad. Vádaskodsz és mellébeszélsz. Hol firtattam Fletó vagyonát? Te pedig csak irigy vagy Norbira mert sikeres. Na ez a szánalmas haver!
nemfideszes
@reagens: Nem is arról írtam, hogy te firtattad Gyurcsány vagyonát, féleszű. Pusztán párhuzamot vontam norbika és Gyurcsány vagyonát, illetve annak megítélését illetően. Ha valaki szóvá teszi a nulla IQ-val de annál nagyobb arccal rendelkező norbika vagyonát, akkor a hozzád hasonló fideszes gyökér azonnal előveszi az irigység "ütőkártyát". Na már most, ezen logika mentén, ha egy fidióta Gyurcsány vagyonát firtatja, akkor nyilván valóan azt csak és kizárólag irigységből teszi... Amúgy mért is kéne irigykednem? A törpe termetére? A betegségére? Hogy ország-világ előtt csinál hülyét magából, mert az internetről összeszedett "tudásával" már orvosnak képzeli magát? A szoláriumban aszalódott, szilikonnal kitömött lófejű feleségére?Ugyan azon az elit környéken lakom mint ők. Csak velük ellentétben én nem mások átverésével, lehúzásával kerestem meg a házra valót, hanem tisztességes munkával... és még fizikailag is jobb kondiban vagyok, update szarok nélkül is... szóval mire is kéne irigynek lennem?! Ahol egy szélhámos elmebeteg törpe lehet a miniszterelnök, egy gázszerelő pedig milliárdos, ott nem csoda hogy egy norbi, egy berki vagy egy győzike " sikeres"... köszönhetően a sok igénytelen, iskolázatlan buta magyarnak, akik rajonganak a nagypofájú, bunkó szélhámosokért...mert személyiségüket tekintve ezeket az embereket érzik magukhoz közelállónak. "Na ez a szánalmas haver!"
Veleda
Nem irígykedek Rékára. Sem a testére sem a pénzére. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy vannak olyan gazdag emberek, akik mindent megengedhetnek maguknak. A gyereküknek a milliós magániskolákat, a gazdag nyári táborokat, anyucinak a méregdrága Maldív szigeteki ugra-bugrát. Ezt itthon is megtehetné egy torna teremben, de az már olyan snassz, ki a francot érdekli? Vannak sznobok, és vannak kurvára gazdag sznobok. Réka pedig kihasznál egy jó üzletet, és él vele. Rohadt jól.
nemfideszes
Magyarországon mindig is a buta szélhámosokat tartották "ügyes" embernek, a tisztességes becsületes embereket pedig baleknak. Amíg ez a felfogás nem változik addig más sem fog változni, minden tekintetben "balkáni ország" maradunk.
reagens
@nemfideszes: Bunkó személyeskedő vagy és ilyenekkel nem beszélek.
reagens
@nemfideszes: Legyél paraszt és személyeskedő a haverjaiddal. Nem ütöd meg a szintet és mocskos szájú vagy!
Desischado
@nemfideszes: Nálad a pont. Ezek a szélhámosságaikból és a sok hülye lehúzásából vitték ilyen sokra. Értelmes ember le sem köpi őket. Sok örömet és jó egészséget kívánok neked, élvezd még sokáig a becsülettel megszerzett jólétet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.