Gáspár Evelin megmutatta, hogy milyen remek formában is van most.

Győzike idősebbik lánya hatalmas fogyása után már bátran mutogatja tökéletes alakját. A celeb lány ezúttal Instagram-oldalára töltött fel magáról egy friss, szexi képet, amitől olvadoznak a rajongók.

Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

️GE️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megmondta. Ha nem kellek sehova, nem tudok dolgozni, bár nem akarok, de celeb leszek. És celeb lett. Francba az olvadozó rajongókkal, akik az ilyen jányokra gerjednek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@simmering73: Ugyan kik a kancigányok ???
vacsi
Bomba test?! Hol él ez a majom, aki ilyennek látja?! Ez az ütődött lány sokkal jobban járna, ha hagyná, hogy szép csendben elfelejtsék!
colibri
@vacsi: de mivel annál is ütődöttebb, nem hagyja... és sajnos van aki futtassa.
colibri
Ha már ennyire bombázó lett és itthon nem talál barátokat, munkahelyet, csak az az egy tv futtatja, indulhat a nagyvilágba! Pénze mint a tenger, mehet fényűző életet élni jó messzire. Nekünk már ígyis túl sok kijutott belőle.
jesz
remélem nem jön haza a forgatásról...mehetne Pumped Gabó után Warsóba...Pumped ott forgat a lengyel tévé hasonló sorozatában...ez a csaj ott pont elférne.
idppp
Akinek ez rusnya tehén tetszik annak izlésficama van! Ki az a barom, aki ennyi képet oszt meg mindenhol erről rút picsáról? Mennyibe kerül ez a propaganda Győzikének, a féleszű, ocsmány kinézetű lányáról? ÍInkább kisszéket csinált volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.