Iskolatársak lettek a bátyjával, György herceggel. Nagy nap a mai a cambridge-i hercegi család számára: iskolába ment a középső gyerkőc is, a 4 esztendős Charlotte hercegnő. A kislány ugyanabba az oktatási intézménybe nyert felvételt, ahová a bátyja, György herceg is jár, a Thomas's Battersea magániskolába.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nem lettem bulvár bubus

ennek ellenére megosztom a hírt a herceg-kisasszony első napjáról a suliban

S ezt nem azért teszem, mert tudom, hogy ez a hír a brit alattvalókat jobban érdekli – sokkal tisztább is – mint a jó Borisz mit, milyen műsort, talált ki mára a brexit ürügyén.
Csak és csupán a hír egy apró, de nagyon nem lényegtelen momentumára hívnám fel a b. figyelmet: „ebben a magániskolában 7 millió forintba kerül” a tandíj egy iskolaévre.
A minap kaptunk hírt arról, hogy a mi derék Gulyás főminiszterünk átadott egy intézményt a Debreceni Nemzetközi Iskolát, ami az utolsó fillérig a mi adónkból épült, konkrétan az un. Modern Városok Program 3,8 milliárd forintjából. No de ez egy másik tészta.
A hírek szerint az iskola, ami valamiféle magán-iskola szerű lenne, bár a fenntartása kicsit, na jó nagyon gyanús, jelentős tandíjat szed, ami eléri az 5 millió forintos éves díjat is! =))
Na most jön az obligát mondat: de mecsoda különbség! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.