Őrület: már több 49 milliárd forint fölött jár az idén elvert összeg. Ismét megtoldotta a keretet a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda és újabb 3,5 milliárd forintot költ arra, hogy "tájékoztassa a magyar állampolgárokat a kormány döntéseiről, számolt be a G7. A hivatalos hirdetmény szerint

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már maga a tény sem piskóta

Toncsi „újabb 3,5 milliárd forintot költ ”-het tájékoztatásra

S ez már magában sem semmi, lévén „Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda arra, hogy tájékoztassa a magyar állampolgárokat és a nemzetközi közvéleményt a kormány döntéseiről” ürügyén „szeptember elején 49 milliárd felett járunk.”! =))
Igen Toncsiék több lépésben kaptak költőpénzt ezzel a nemes céllal, ami elég összefoglalónak tűnik, de a g7.hu megvizsgálta s kiderült ők sem tolták túl a témát. Mármint a megbízások megfogalmazását:
Az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok” kódjelű közbeszerzések közül ez szám szerint már a nyolcadik, míg „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok” ellátását tizenhatodszor rendeli meg a tárca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.