Hosszú interjúban mesélt Gáspár Elevin gyerekkoráról, párkapcsolati tapasztalatairól.

"A hivalkodás a cigányok vérében van"

„Az utóbbi két hét nagyon pozitív volt számomra. Sok olyan visszajelzést kapok, amelyektől kicsordul a könnyem. Olyan emberektől jönnek levelek, akiknek korábban nem voltam szimpatikus. Szinte kivétel nélkül azt mondják, nem gondolták volna, hogy ilyenek vagyunk. Azt hitték, bunkók és egyszerűek leszünk. Ehelyett azt írják, hogy belevaló vagyok, rátermett és emberséges”

- mondta Evelin.

Azonban még mindig akadnak rosszakarói is, akiket a leginkább az zavar, amikor a lány egy-egy luxus autóval vagy drága holmival készült képet tölt fel közösségi oldalára. Ám mint sok mindennel kapcsolatban, erről is megvan Evelin véleménye.

„A hivalkodás a cigányok vérében van, azt is szeretik megmutatni, ami nincs. Néha jól esik. Annál a képnél pont eszembe jutott, hogy hergelném kicsit az embereket, kíváncsi voltam, mit vált ez ki belőlük. Szeretem a szép dolgokat, szerencsére meg is adta ezeket a Jóisten”

– mondta Gáspár Evelin, ám később azt is hozzátette, ennek a gazdagságnak megvolt a maga ára. Szülei ezért a pénzért minden megosztottak a nyilvánossággal.

„Azért, hogy nekem ilyen autóm legyen, a szüleim a kirakatban éltek. Az egész gyerekkoromat a kamerák előtt éltem, amit egy időben nehezen dolgoztam fel. Aki ezeken átmegy, nem sajnálná tőlem… Tíz évet forgattunk azért, hogy most ilyen életünk legyen. Szerintem sokakban az is benne van, hogy még cigány is vagyok, lenéznek, és még irigyek is ránk”

- utalt Evelin tinédzser éveire és a Győzike showra.

De nem csak arról beszélt hogyan jutottak el addig, ahol most tartanak életükben, hanem egy olyan dologról is, amiről eddig még soha sem nyilatkozott. Evelinnek ugyanis volt egy komoly kapcsolata, ami két évig tartott, de aztán valamiért mégis szakítottak.

„Az ex barátom kapcsán eléggé megkárosodtam anyagilag, és húztam egy határt. Ami nekem megvan, saját lakás, saját autó, azt elvárom a páromtól is. Az előző pasimnak nem volt, ezért én voltam a taxis, meg a főbérlő is. A végén nagyon csúnyán váltunk el, még azt is mondta, nem tudja, hogy állhatott le velem, de inkább nem részletezném tovább. Biztos hibás voltam én is, de én sosem vágnék ilyen dolgot mások fejéhez. Ekkor úgy döntöttem, előre leszögezek pár dolgot, és majd akkor lesz valakim, ha megugorja ezeket”

- árulta el Evelin.

Forrás: Blikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A hivalkodás a vérükben van! vesszük észre! Sokba kerül az országnak valaki hivalkodása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Mirabilis: Igen ez már kiverte a biztosítékot nem is kicsit, de meglehet nézni a többi ilyent is , na és még sok mást is !
sokanvagyunk
Velvet: "Gáspár Evelin nem csinál semmit, mármint ami a munkát illeti" - ez is a vérében van.
idppp
Még ember nem akadt a 600 év alatt, mióta az országot boldogítják, aki képes lett volna tisztességes munkára fogni őket! Nemcsak a hivalkodás van a cigányok vérében, hanem az erőszak, a mérhetetlen lustaság, a lopás, a becsületes munka messzire kerülése! Előbb lehet a muszlim menekülteket integrálni, mint a romákat! Persze vannak kivételek, de az nem jellemző, és olyan ritka, mint a fehér holló!
Lepényleső
...ó bárcsak a jellemző az lenne,nem a bicska a zsebbe,- a paraszt ellen fogjunk össze?
reagens
Basszus! Akkor Emilio nem is olasz? :-)))))))))
advocat
Azért ne feledjük voltak teknővájók, bádogosok, vályogvetők, fafaragók, de zenészek is és mások. És az iskolázottságuk még kivánnivalót hagy maga után. De lehetne ezen változtatni, ami évtizedek munkája lenne. Több nemzedéké. Csak egy fajtájuk viselkedése az egész cigányságról befolyásolja a véleményünket. Ők majd kétszáz éve kerültek ide. Azt hiszem ők az oláh származásúak. Tévedhetek, tessenek kiigazítani. És őket látjuk naponta. Mármint, hogy mit is tesznek, hogy élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. September 16., 09:18
75 évesen halt meg a rocksztár
Sport - 2019. September 16., 09:13
Ezért sírta el magát Ronaldo kamerák előtt
Szórakozás - 2019. September 16., 08:49
Máris udvarlók ostromolják Vasvári Vivent