Börtönből azért nem lehet várost vezetni, de több olyan jelölt is van az önkormányzati választáson, akiket jogerősen elítéltek, mégis lehet szavazni rájuk. Ráadásul nem is rosszak az esélyeik.\n2016-ban nagy botrányt kavart két polgármester ügye. A bíróság jogerősen elítélte őket bűncselekmény elkövetése miatt, ezért kénytelenek voltak lemondani. Azzal a lendülettel bejelentették - hogy hiába tart még a felfüggesztett szabadságvesztésük -, újra indulnak a megüresedett székért. És nyertek is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valami nagyon ferdére sikeredett

a 444.hu cikke ürügyén veszem újra elő

Legjobb emlékezetem szerint évekkel ezelőtt már elmélkedtem ebben a témában is. Azonban a 444.hu „Hiába ítélte el őket a bíróság, újra indulnak a polgármesteri székért” című cikke újra eszembe jutatta.
Előre kell bocsássam, hogy persze tudjuk, hogy a politikusaink – különösen Orbán pribékjei – előszeretettel veszik igénybe az =i)gazságszolgáltatást vélt vagy valódi ellenfeleik eltiprása érdekében. Azaz vannak ilyen esetek is, de a nagy többség az a lehetőségeket maximális mértékben kihasználó ócska trógerokról szól.
A cikk hosszasan elemzi a dolog jogi hátterét annak, hogy „A bíróság jogerősen elítélte őket bűncselekmény elkövetése miatt, ezért kénytelenek voltak lemondani. Azzal a lendülettel bejelentették - hogy hiába tart még a felfüggesztett szabadságvesztésük -, újra indulnak a megüresedett székért. És nyertek is. ”!
Valahogy a gondolat utolsó mondatára már elfogyott a derék szerző lendülete, sőt az érdeklődése.
Igen a nép az Isten adta nép, mely …, de annyira, hogy ezeket e trógerokat újra és újra megválasztja. S nem csak Hmvásárhely, ahol - talán már nem is emlékeznek Lézer Jankó mentorára – a tekintélyes mérete fenékkel rendelkező – óvatosan mondom, de még Őfeneségéjé sem vetekszik vele – Rapcsák mester nyilvánosan és büszkén lopta szét a várost, de a nép ….
reagens
Ezek az emberek tudnak valamit amiről az ellenzéknek lövése sincs. Népszerűek és ismét megválasztják őket. Nagy pofon ez liberáliséknak. Inkább egy elítélt mint egy libsi! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.