A Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Vasávári viven nemrég jelentette be, hogy elválik férjétől. Azóta már többször kapott bókokat és ajánlatokat.

Nemrég jelentette be Vasvári Vivien – akit a Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhetett meg a közönség –, hogy elválik férjétől. Fecsóval négy évig voltak egy pár, egy éve pedig férj és feleség, ám a kapcsolatuk megromlott és a közös gyermek ellenére végül Vasvári a válást választotta. 

Máris udvarlók ostromolják Vasvári Vivent

Fotó: YouTube

Ám azóta sorra kapja a bókokat és ajánlatokat az utcán, szórakozóhelyeken, ahogy a Blikknek elmesélte:

Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami – nem tagadom – jólesik (...) A múlt hét végén elmentünk bulizni a barátnőimmel, és egyszer csak odalépett hozzám egy férfi. Hatalmas rózsacsokor volt a kezében, azt mondta, én vagyok itt a legszebb, megérdemlem a bókot és a virágot is. Nem is tudom elmondani, mennyire jólestek a szavai.

Vivien hisz az igaz szerelemben a válása ellenére is, ám most nem keres új kapcsolatot. 

Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak, velük próbálok minél több időt tölteni, hogy ők ne érezzenek semmit az új élethelyzetből

– mondta el a Blikknek. Arra is kitért, hogy rengeteg munkája akad, ám ennek ellenére azért magára is marad ideje.

Hála a jó égnek, nagyon sokat dolgozom, és végre magamra is van időm. Új életet kezdtem, amibe idővel – remélem – megérkezik a nagy ő. Szeretnék még gyermeket, régi álmom, hogy örökbefogadjak egy gyerkőcöt, hiszem, hogy ez is sikerül majd

- válaszolta a lap kérdésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.