Mazsi édesanyja kezdetben nem rajongott lánya választottjáért.

Berkinek kezdetben az is furcsa volt, hogy a felesége mennyire sokat beszél a szüleivel. Mostanra azonban fordult a kocka, Berki is nap mint megemeli a telefont, hogy az anyósával és apósával társalogjon.

Mazsi anyukája eleinte nehezményezte, hogy udvarolok a lányának. Mára azonban teljesen más a helyzet, kiváló a viszonyunk. Kaptam egy családot Mazsi által, amit nagyon jó megélni. Ugyanakkor nagyon szomorú, hogy az én családom nem feltétlenül így áll a jelenlegi családomhoz

– mondta Berki a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban. 

Mazsi egyedül az üzleti életben nem tud együttműködni az édesanyjával. Mazsi ugyanis korábban – édesanyja kecskeméti cukrászdájának a mintájára – Budapesten nyitotta meg sajátját, ám később rájött, hogy az édességbiznisz nem az ő útja.

Berki Krisztián ezzel kapcsolatban a műsorban elmondta:

Mazsi és az édesanyja nagyon jó barátnők is, viszont az üzletben nem tudnak együtt dolgozni. Mindig volt feszültség, így azon a fronton közéjük kellett állnom. Viszont az életben, mint anya-lánya kapcsolat, irigylésre méltó a kapcsolatuk

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Tv2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tökéletesen át tudom érezni annak a szerencsétlen nőnek a helyzetét. Ha az én vejemnek jelentkezett volna (bármennyi pénze mellett), inkább a kutyát engedtem volna ki a kapuba, mint a lányomat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.