Budapestre érkezett Kako japán császári hercegnő hatnapos hivatalos látogatásra, ami igen különleges és ritka alkalom. A májusban trónra lépett Naruhito császár öccse, Akisino koronaherceg másodszülött gyermeke (tehát a császár unokahúga) pénteken udvariassági látogatást tett a Sándor-palotában,…

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van a dologban valami jelképszerű

A bajszos hivatalában fogadta a japán császár kuzinját

Mottó:
Nálunk egyénként is más stichje van az,
„aki a kicsit… „ kezdetű mondókának

Budapestre érkezett Kako japán császári hercegnő a májusban trónra lépett Naruhito császár öccse, Akisino koronaherceg másodszülött gyermeke és pénteken udvariassági látogatást tett a Sándor-palotában, ahol Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita fogadták.
Ahogy mondani szokás ez egy dolog, bár az MTI lelkendezett róla egy sort – na meg arról is, hogy szegényt a dilis Laca is fogadta -, de nagy visszhangot nem okozott a médiában.
A dolog érdekes adaléka, hogy a bácsika és a szülök abban a bizonyos emút nyoc évben látogattak hazánkba, de mostanság nem túl gyakori a magas látogatás a japcsik részéről. Nem így a hazai potentátok. Ők úgy látogatgatják a felkelő nap országát, mint Őfenesége a grázi klinikát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.