Focista kedvese miatt szerette meg a testét Hódi Pamela. A csinos édesanya lassan két éve alkot egy párt Tóth Bencével, akivel már gőzerővel készülnek vidéki esküvőjükre.

Ezért nem lettek nagyobb mellei Hódi Pamelénak

Korábban képtelen volt elfogadni egyes testrészeit Hódi Pamela, aki olykor fiús, lenge ruhákban takargatta az idomait. Mára azonban vőlegényének hála elfogadta ma­gát úgy, ahogy van, s a sokat takaró ruháit csajos darabokra cserélte.

– Ma már inkább az elegánsan sportos vonalat képviselem, és igyekszem olyan darabokat választani, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem az alakomat is ki­emelik – kezdi a Borsnak Hódi Pamela, aki szűk farmerben, sportcipőben és egy letisztult felsőben érkezett az egyik népszerű cipőmárka új kollekciójának a bemutatójára.

– Az előnytelen részeimet persze igyekszem elrejteni, úgy, mint a combomat és az oldalhájamat, de amióta Bencével vagyok, nem takargatom ma­gam. Nagyon szereti az idomaimat, és azt, ha feszülős nadrág van rajtam, úgyhogy a lógós gatyákkal szinte teljesen leszámoltam – vallja be nevetve Pamela, aki ma kizárólag a vőlegényének szeretne tetszeni.

– Nyilván mindig van min formálni, és amennyire időm engedi, igyekszem karban tartani ma­gam, de már nincs lelkiismeret-furdalásom, ha megiszom egy cukros kólát – magyarázza az édesanya, aki nem tagadja, hogy több szépészeti beavatkozáson is átesett már, és egy újabb mellműtét is várna rá.

– Szeptember végén mentem volna egy mellkorrekcióra, mert a legutóbbi sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de egy év múlva lesz az esküvőnk, utána pedig kisbabát szeretnénk Bencével, ezért feleslegesnek érzem a beavatkozást. Inkább majd a szülés után, ha még mindig úgy érzem, kés alá fekszem – fűzi hozza Pamela, akit szeptember elején kért meg focista kedvese, s már készülnek a nagy napra.

– Már az időpont és a helyszín is megvan, vidéken fogunk esküdni, és isten színe előtt, templomban fo­gunk örök hűséget fo­gadni egymásnak a szűk család és a barátaink előtt. Visszafogott, de szép szertartást szeretnénk, semmi esetre sem lesz rongyrázós, ma­ga­mutogató és hivalkodó, mert nem akarunk töb­bet mutatni annál, amink van.

Forrás: Bors

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Őszinte leszek. Én nem irigylem ezt a Bencét.
papa.49
@simmering73: Én se, sűrűn kell neki köszöngetni a szembejövőknek ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.