Kelemen Anna a Youtube csatornáján már nem először osztja meg gondolatait a követőivel a környezettudatos életmód, meg a klímaváltozás témájában.

Kelemen Anna lufimellekkel, fehérneműben menti meg a bolygót – videó

Némileg csapzott külsővel ült kamera elé, egy szál valami kis neglizsében, mivel, ahogy maga is elmondta, épp a fürdőkádból szállt ki, mielőtt bejelentkezett volna rajongóinak.

Beszélt a Friday for Future mozgalomról, amely egy Svédországból indult klímakrízis mozgalom, a dunkirki ingyenes buszjáratokról is.

Bevallotta, hogy ő maga szinte egyáltalán nem használja a tömegközlekedést, de megígérte nyilvánosan, ha lenne egy ingyenes, környezetbarát buszjárat, akkor ő lenne az első, aki dobná a kocsit.

Amúgy szerinte a magyarok gondolkodása elég provinciális és belterjes. Megemlítette a vidéken élőket, valamiért nem túl pozitív színben feltüntetve őket, közben egyetértését fejezte ki a dízelek tiltása kapcsán, és mindenkit arra buzdított, hogy legyen véleménye...

Forrás. Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kannácska azzal foglalkozzál amiben mester vagy, a környezetvédelmet meg feledd el, magas neked, mint vakondnak a kerti csap )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
Vajon akad még olyan (a bankszámla egy bizonyos számú nullája felett), akinek ez még nem...?
És mostmár a butaság szorgalommal is...Persze, a Tüncike általi példamutatás megfelelő táptalajra hullott. Ki is virágzott, rendesen.
sokanvagyunk
Élek biztatásával, leírom véleményem: az ilyen hölgyikék szaporítása - na az a belterjes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.