A Sláger FM műsorvezetője a munkahelye tizedik születésnapját ünneplő Sláger Partyn árulta el a Blikk munkatársának, hogy életében először mutathatja be kedvesét úgy, hogy „a feleségem”. Jáksó jó ideje húzott gyűrűt szerelme ujjára.

Csoda! Valaki hozzáment Jáksó Lászlóhoz – persze, csak titokban

– Megnősültem, 51 évesen végre házas vagyok – árulta el hatalmas mosollyal az arcán Jáksó, aki érthetően büszke erre a tényre, hiszen anno hosszú éveken át zrikálták társai a Heti Hetesben a magánéletével, és viccelődtek az állítólagos barátnőivel. Igaz, a mostani párját is igyekszik minél inkább távol tartani a nyilvánosságtól.

– Szerencsére amióta nem vagyok képernyőn, az irántam tanúsított lelkesedés is fogy, így nem is érzem azt, hogy kötelező lenne őt kiadni. Nem a médiában dolgozik, teljesen civil, szeretne is az maradni, de azt mindenkinek elárulhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk – jelentette ki a műsorvezető.

Jáksó láthatóan nagyon büszkén viseli a jobb gyűrűsujján a karikagyűrűjét, és le sem tagadhatná, hogy jobban nem is érezhetné magát a bőrében. Pedig amikor tavaly nyáron több év után először jelent meg a nyilvánosság előtt, mindenkit sokkolt a 24 kilós fogyása. Ám azóta kiderült, nincs nagy titok az átalakulás mögött.

– Egy darabig próbáltam vitatkozni a hírekkel, hogy valami bajom van és elmondani, hogy nem vagyok beteg, csak lefogytam. Pedig nem először vagyok ilyen vékony, hiszen amikor a Heti Hetesbe bekerültem, akkor pont így néztem ki. Csak aztán harmincas lettem, és mivel akkor mindenki meghízik, így én is. Csak visszatértem az eredeti alkatomhoz, ennyi történt – magyarázta Jáksó, aki pár hónapja a Lokálnak árulta el: a kedvesének köszönheti a látványos változást.

– Igyekszem sokat mozogni. A párom vitt bele ebbe is, ő nagyon sokat fut. Felhívta a figyelmemet, hogy többször kell kimozdulni, ezért biciklizek és sétálok. Ami viszont a legfontosabb, hogy leszámoltam az éjszakai nassolással, és abban a pillanatban elkezdtem fogyni – mondta Jáksó.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Korodhoz képest IGEN SZARUL NÉZEL KI !!!
Mary
Ezen a képen 51 éves? Sokkal többnek néz ki.
Van egy kor, amikor már jobban áll inkább pàr plusz kiló mint az őrült fogyókúra
advocat
Mindenki öregszik! Csak van akin ez jobban látszik! Egyébként, sok boldogságot!
Málna
Teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki. A lényeg, hogy most boldog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.