Berki Krisztián elárulta, hogy minden nap egy teljesen új inget vesz fel, sosem hord egy inget kétszer. A celeb kizárólag minőségi, kézzel készült ingeket hord – derült ki az ÜBERKIrály című realityből, amely Beki és Mazsi életét mutatja be.

Berki még a nyaralás alatt sem vált meg fehér ingétől, melyből minden napra jut neki egy darab. Ingei kézzel készülnek és egy darabot kizárólag egyszer hajlandó viselni.

Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek

– mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Berki, aki fehér ingből minden nap újat vesz fel. Egy használat után pedig el is köszön azoktól.

60-100.000 Ft között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget annak mi lesz a sorsa. Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam

– jelentette ki Berki, akinek felesége nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 db öltönyt, amely a gardróbjukban áll.

Nonszensznek tartom, hogy Krisztiánnak az év minden napjára kell egy ing. Nekem sincs az év minden napjára másik ruhám, de nem szólok bele. Ez az ő döntése, az ő dolga

– tette hozzá Mazsi, aki Krisztián ingeinek átvételekor olykor saját részére is készíttet egy-egy alkalmi darabot.

Forrás: Velvet, Sláger TV

Címlapkép: Tv2/Fem3

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Összefújta a szél a szemetet. a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fnyultam.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F02%2Fberki1.jpg&key=OtxzZs6zW0Ysw5_jqodW1g&w=600&h=425
Berkit ugye 2 év felfüggesztett börtönre ítélték első fokon májusban. Még mindig tartozik a NAV-nak 10 millióval. Eddig 11 cég volt a nevén, amiből 6 kényszertörléssel szűnt meg. Az utolsó számlagyáros cégét közben eladta egy ukránnak a tartózásokkal együtt. Ez polgármesterjelölt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Eladott Ország: a 10milliót kifizeti 183 inggel,amit elárverezhetnek! Ő is úgy van,hogy a szépségénél csak
a szerénységét szereti jobban önmagában!
tudode
Attól nem lesz Rogger Mour, csak egy ügyeskedő celeb féle!!!
Cicamama55
Agyatlan pojáca! Ennyi évesen nem képes felfogni, hogy egy város irányítása felelősségteljes munka, nem a szórakoztató, vicc kategóriába tartozik! Az agytekervényeit is kisimította az a herezacsi vasaló!!!
Lepényleső
Valaha úgy volt,hogy"Nem a ruha teszi az embert!".Talán ez változott,s nekem nem szólt senki?
soljanka
Azért valahol irigylem ezt a pöcsöt.
Hihetetlen ronda, rendkívül buta, gusztustalan külsejű, kimondottan tuskó, ellenszenves lény, aki képes elhinni magáról, hogy milyen fantasztikus.
Valami kemény cuccot kell, hogy toljon.
Oszi
A külcsín számít csak nem a belbecs.
Remélem Ő lesz a legközelebbi kilakoltatott celeb...
A rómaiak is meg mondták hogy cirkusz kell a népnek...
Már bohóc van bőven.
Isten amugy kedveli a bolondokat,
azért gyárthat ilyen sokat belőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.