Nyáron hatalmas, lédús paradicsomokba, patisszonokba vagy éppen zsenge karalábékba kanalaztuk a darált húsos, sonkás, netán rizses vagy bulguros tölteléket, hogy aztán egy szép vastag sajttakaró alatt puhára süssük a sütőben. Az ősznek is megvannak a tölteni való kedvencei, irány a piac! 1. Padlizsán és cukkini Hajlamosak vagyunk nyári alapanyagokként gondolni rájuk, ám még bőven – és […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.